Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

День відкритих дверей для бухгалтерів комерційної сфери та агропідприємств Хмельниччини

September 22, 2017

21 вересня «Баланс» та ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» організували день відкритих дверей для бухгалтерів Хмельниччини – провели в м. Хмельницькому семінар-практикум на тему: «Зміни у критеріях блокування реєстрації ПН. Поворотна та безповоротна фінансова допомога. Інвентаризація. Відрядження.»
Жваве обговорення серед бухгалтерів викликав виступ голови ХТВ АПП Семкова Р.Р., який запропонував взаємовигідні умови співпраці з ГО «ВБК».
Лектор-експерт ГО «ВБК», сертифікований аудитор, канд. екон. наук Гуменюк А.Ф. провела аналіз змін до законодавства, надала корисну інформацію щодо змін у критеріях блокування реєстрації податкових накладних та роз’яснень ДФС щодо розблокування реєстрації ПН, розкрила питання поворотної та безповоротної фінансової допомоги, інвентаризації та відрядження на підприємстві.

Юхимчук Надія Василівна, ТОВ «Технологія-Т»:
– З перших днів роботи на підприємстві я відвідую семінари «Баланс-Клубу». Завжди задоволена ними, адже щоразу отримую багато корисної та цікавої інформації, яка допомагає мені покращувати свій професійний рівень, а підприємству це приносить значну користь. Крім того, мені подобається лектор Гуменюк А.Ф., яка завжди якісно і на прикладах подає інформацію, чим допомагає досконало розібратися зі змінами в бухгалтерському законодавстві. Таким чином, я вважаю, що проведення таких бухгалтерських семінарів є дуже важливим та корисним для всіх бухгалтерів. Дякую!

Паламарчук Ірина Василівна, ТОВ « Голд Ексім»:
– Дуже вичерпна інформація щодо блокування податкових накладних та процедури їх розблокування. Цікаво було послухати та взяти щось нове про відрядження та виплату коштів під звіт та на відрядження. Побажання: працювати далі, допомагати бухгалтерам у їх професійній сфері. Дякую!

Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах.
Слідкуйте за анонсами на сайті: https://balance.ua/ua/news/all/post/priglashaem-na- seminary/
Приєднуйтеся до нас у соціальних мережах: https://www.facebook.com/vbc.balance

Ткач Ольга Петрівна,
голова Хмельницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
km@b-club.com.ua

[i3908]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!