Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Запорука відсутності штрафів та фінсанкцій – правильна первинка

September 28, 2016

21 вересня в Одесі пройшов семінар-практикум, організований Одеським представництвом Групи компаній «Баланс», ОО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», компанією Аледа-софт і ТМ «Аркада Гранд».
Атмосферу заходу задали чудові фільми компанії «І бог створив бухгалтера», тріллер за книгою «Бухгалтер, якому довіряють», які учасники дивилися до початку семінару.
Бухгалтерам нагадали, що ось уже 25 років ВКК «Баланс-Клуб» та 10 років ОО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» є надійними помічниками кожного бухгалтера, а участь уже в 4-му конкурсі «Кращий бухгалтер України» – це не лише можливість перевірити свої знання, але й можливість підтвердити їх сертифікатами.
Справила враження на учасників надана інформація про сервіс «Все включено» і підтвердила, наскільки Група компаній «Баланс» реальними діями проявляє турботу про своїх клієнтів.
На семінарі учасники отримали багато корисної інформації щодо бухгалтерського обліку, очікуваних новинок у законодавстві, використання зв'язки програм «1С:Бухгалтерія» та «1С:Звіт» для подання регламентованої звітності, а також щодо важливості правильно оформлених кадрових документів.
 На учасників також чекав сюрприз: відомий в Одесі шеф-кухар Франческо Гуїдара розповів про свій проект «Мистецтво італійської кухні». Учасники взяли участь в розіграші карток на майстер-класи: дві із 30%-вою та одну з 50%-вою знижками.

Відгуки учасників підтверджують, що питання, винесені на захід, були і актуальні, і своєчасні:

Грицкан Л.М., ТОВ «Агросоюз»:
– Дуже хороший семінар. Я уже вдруге тут. Дуже хороші, якісні відповіді за темами семінару. Питання актуальні і вчасні.

Сабатовська І.В., ТОВ «Спецспектор Одеса»:
 – Прийшла на семінар уперше, оскільки хотіла послухати про первинні документи. Дізналася ще про перспективи нововведень у законодавстві, відпочила від роботи. Залишилася задоволена. Спасибі! Чекаю зустрічі з інших тем.

Кірова З.Ф., ТОВ «ЦПМ-АВАНТ»:
– Спасибі за проведення своєчасного і потрібного семінару!
Висвітлено хвилюючі питання, які доводиться вирішувати щодня. Особливо важлива автоматизація. Дуже правильно запрошувати представників автоматизованого обліку.

Бурова Ю.С., ТОВ «Аероджет»:
– Семінар-практикум пізнавальний, матеріал викладається доступною мовою.
Окреме спасибі регіональному менеджерові Галині Дембіцькій. Приємно співпрацювати.

Донченко Н.В., ПП «Будремонт Тип»:
– Я вдячна вам, що ви збираєте такі великі аудиторії, витрачаєте свій час, розглядаєте такі важливі теми для бухгалтерів. Давайте збиратися частіше, запитання завжди є.

Вікторія Чоларія,
директор із розвитку південного регіону
ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
id@b-club.com.ua

[i3263]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!