Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Зустріч бухгалтерів на Приморській у Світловодську

July 25, 2016

Уперше за весь час існування  Кіровоградського обласного осередку ГО «ВБК»,  за нашої участі  відбувся семінар у  Світловодську. Захід було організовано спільно з Федерацією профспілок Кіровоградської області, керівництво якої вирішило провести  семінар для своїх представників у віддаленому районі. Завдяки співпраці з Кіровоградським обласним осередком ГО «ВБК», зросла кількість учасників, розширилося і коло питань, розглянутих на зустрічі.
Постійний лектор «Баланс-Клубу», начальник відділу з питань праці Управління Держпраці у Кіровоградській області Ганна Володимирівна Масловська розповіла світловодським бухгалтерам про дотримання законодавства про працю, відповідальність за порушення, індексацію заробітної плати. Про види матеріальної допомоги за рахунок коштів фонду, порядок нарахування витрат з тимчасової втрати працездатності та по вагітності та пологах присутнім нагадала ще один лектор Клубу – начальник сектору надання матеріального забезпечення ФСС з ТВП Наталія Коваленко.  
Завдяки спеціалісту за передплати в Кіровоградській області Оксані Мироненко учасники семінару розширили свої знання про Групу компаній Баланс та її діяльність, відчули емоції Бухгалтерських вечорниць, почули про всі події в бухгалтерському житті країни та про настільну книгу бухгалтера «Бухгалтер, якому довіряють», а також дізналися про акції липня, які підготувала ВКК «Баланс-Клуб» для своїх передплатників. Світловодські бухгалтери виявилися дуже уважними та вдячними, і залишили по собі гарне враження.

Еліна Мороко,
голова Кіровоградського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
kr@b-club.com.ua

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

[p3159]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!