Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Бухгалтери, які відвідують семінари ГО «ВБК», завжди в «тренді»

June 23, 2017

Семінар від ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», який відбувся 21 червня у Хмельницькому, бухгалтери комерційних та аграрних підприємств Хмельницької області чекали з нетерпінням. Як виявилось, питання зупинення реєстрації ПН і РК з 01.07.17 р. є на сьогодні дуже актуальним.
Лектори Гуменюк А.Ф. і Даньковська Н.П. висвітлили питання щодо надання матеріального забезпечення застрахованим особам за рахунок коштів ФСС з ТВП, актуальних питань із ПДВ, а саме як підготуватися до зупинення реєстрації ПН і РК з 01.07.17 р., що змінилось у порядку реєстрації ПН та РК в ЄРПН, як виправляти помилки з ПДВ (на числових прикладах), розповіли, як оцінити бездокументальні постачання та про дії в разі надходження первинки із запізненням, про списання заборгованостей за експортно-імпортними операціями.
Учасники семінару отримали чіткі та зрозумілі відповіді на свої запитання.

Фурман Тетяна Вікторівна, КП «Технагляд»:
– Семінари, які організовує ГО «ВБК», дуже важливі для бухгалтерів-практиків, оскільки на них висвітлюються актуальні питання, запрошуються лектори та експерти з державних установ, які наголошують на різних аспектах законодавства та перевірок. Бухгалтери, які відвідують такі семінари, завжди в «тренді». Дуже вдячна за те, що семінари проводяться щомісяця, вчасно надаються професійні консультації та поради.

Мазурик Леся Анатоліївна, СФГ « Агросервіс»:
– Семінари, які проводить «Баланс-Клуб», дуже корисні для бухгалтерів. Завжди цікаві теми звучать на семінарах, багато вичерпної інформації можна почути та освоїти. Вчасно інформують нас, бухгалтерів, про зміни, що відбуваються в законодавстві. Дякую за можливість відвідувати такі професійні заходи, дякую за консультації, за запрошення професійних лекторів.

Ольга Ткач,
голова Хмельницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
km@b-club.com.ua

[i3749]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!