Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Зупинення реєстрації податкових накладних і РК з 01.07.17 р. та посилення трудових перевірок на підприємствах

June 30, 2017

21 червня Всеукраїнський бухгалтерський клуб спільно із Солом’янською в м. Києві районною адміністрацією в рамках програми «Все включено» провів семінар-практикум для бухгалтерів комерційних організацій і аграрного сектора. Семінар було присвячено актуальній темі - зупинення реєстрації податкових накладних і РК з 01.07.17 р., а також питанням посилення трудових перевірок на підприємствах. Лектор – експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», сертифікований аудитор України, керівник департаменту бухгалтерського та податкового консалтингу ТОВ SCI-КОНСАЛТИНГ, канд. екон. наук Панченко Інна Анатоліївна детально розповіла про нові положення законодавства, розглянула приклади застосування норм, відповіла на запитання слухачів.
У рамках презентації «Баланс-Клубу» особливу увагу було приділено програмі «Все включено», акціям для передплатників, а також новому електронному сервісу для бухгалтерів і керівників – системі Uteka.ua.
Уже традиційним став виступ на семінарах наших партнерів – групи компаній «Rearden Group», які розповіли про сервіси для клієнтів «1С:Звіт» і «1С:ЕДО», про «1С-ERP»-систему. Клієнти ГК «Rearden Group» дістали можливість пробного періоду доступу до системи Uteka.ua на 1 місяць за спеціально згенерованим промо-кодом.
Головною подією семінару став розіграш сертифіката на участь у святковому бухгалтерському круїзі зі знижкою 22%. Переможцеві розіграшу Чугаєвській Світлані Віталіївні побажали приємно провести свято в оточенні колег і співробітників улюбленого видання.

Погрібна Г.П., головний бухгалтер ТОВ «Шуле»:
– Дякую за якісні семінари, і за своєчасні. Побажання – хотілося б ще отримати відеозапис семінару, щоб іще раз удома прослуховувати. Особлива подяка Панченко Інні Анатоліївні за дуже доступну інформацію, за її професіоналізм.

Стежте за анонсами на сайті: https://balance.ua/news/all/post/priglashaem-na- seminary/
Приєднуйтеся до нас у соціальних мережах: https://www.facebook.com/vbc.balance

Ірина Денкова,
голова обласного осередку м. Києва та Київської області
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
kiev@b-club.com.ua

[i3757]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!