Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Майстер-клас від переможця номінації Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України із заробітної плати» у м. Полтава

May 29, 2015

Полтавський обласний осередок громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» 21 травня провів майстер-клас з оплати праці. Зустріч проходила в стінах Полтавського національного технічного університету ім. Юрія Кондратюка, рідному вищому навчальному закладі  переможця номінації Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України із заробітної плати», професійного бухгалтера та постійного лектора громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Янка Антона Ігоровича.
У цей день до актового залу університету на майстер-клас  завітали  не тільки бухгалтери, але й студенти, майбутні фахівці бухгалтерської справи  та викладачі кафедри бухгалтерського обліку й аудиту.  Із привітальним словом до слухачів звернулися: Комеліна Ольга Володимирівна – декан факультету менеджменту і бізнесу, доктор економічних наук, професор кафедри менеджменту та адміністрування, та Погорєлов Юрій Сергійович – завідувач кафедри, доктор економічних наук, професор.
Учасники майстер-класу  ознайомилися з перевагами для  передплатників видань ВКК «Баланс-Клуб» і роботою громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». Також на зустрічі  було вручено подарункові сертифікати мережі магазинів «Watsons» вартістю 250 грн.  переможцям 1-го розіграшу промоакції ТОВ «Баланс-Клуб» у Полтавській області Вовк Ніні Іванівні та Ребрик Ірині Миколаївні.   На цій приємній ноті присутні перейшли безпосередньо до майстер-класу з оплати праці. Антон Ігорович надав актуальну та ексклюзивну інформацію щодо заробітної плати : від А до Я! Захід пройшов на одному диханні! Атмосфера семінару була настільки дружньою, що бухгалтери не хотіли розходитися і ще тривалий час спілкувались із лектором. 

Про успіх заходу свідчать відгуки учасників:

Тарвело Юлія Юріївна:
«Вдячна за бухгалтерський семінар, отримала задоволення від прослуханої доповіді. Багато чого дізналася про бухгалтерський облік заробітної плати, а саме правила нарахування заробітної плати, оподаткування та методику нарахування заробітної плати з використанням програмних засобів. Дякую організаторам, лектору за їх працю». 

Федоренко Юлія Григорівна, головний бухгалтер СВК «Зоря»:
«Дякую за змістовний семінар! Усе сподобалось!»

Вовк Ніна Іванівна, головний бухгалтер ПСП «Сад»:
«З початку роботи на посаді головного бухгалтера в ПСП «Сад» виписую журнал «Баланс-Агро». Раніше в сільськогосподарському підприємстві не працювала і можу сказати, що бухгалтерський облік сільськогосподарського підприємства опанувала завдяки журналу «Баланс-Агро». Завжди змістовно, у повному обсязі висвітлюються всі питання, що стосуються діяльності сільськогосподарського підприємства. Цього року взяла участь у розіграші подарунків серед передплатників компанії «Баланс-Клуб» та виграла подарунковий сертифікат на 250 грн. Приємно! Творчої наснаги, всього найкращого!»          

Iнна Фещенко,
голова Полтавського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
pl@b-club.com.ua

[i2371]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!