Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Житомирська область провела перший розіграш подарункових сертифікатів на семінарі ВБК

April 24, 2015

21 квітня в Житомирі відбувся плановий семінар для бухгалтерів, організований громадською організацією «Всеукраїнський бухгалтерський клуб».
На численні прохання бухгалтерів на семінар крім постійної рубрики, що висвітлює новини законодавства, було винесено «зарплатні» питання щодо форм № 1ДФ, НДФЛ, питання про компенсації і виплати працівникам, призваним на військову службу, індексації зарплати тощо. Крім заявлених, розглядалися також питання щодо нарахування і виплат учасникам АТО та демобілізованим, а також розігрувалися подарункові сертифікати.
Як лектори виступили:
Тетяна Цилера, заступник начальника управління праці й зайнятості населення Департаменту праці та соціального захисту населення Житомирської ОДА;
Лариса Мельник, начальник сектору надання матеріального забезпечення ФСС з ТВП Житомирської обл.;
Інна Панченко, експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», сертифікований аудитор України, керівник департаменту бухгалтерського і податкового консалтингу ТОВ SCI-КОНСАЛТИНГ, канд. екон. наук.
Відкриваючи семінар, голова Житомирського обласного осередку ГО «ВКБ» Галина Горбунова нагадала присутнім про те, що вже другий рік наші передплатники мають можливість оцінити переваги програми «Все включено», а також користуватися консультаційною лінією й отримувати інформаційну підтримку на щомісячних семінарах.
Серед річних передплатників видань «Баланс-Клубу» уже двічі були розіграні путівки до Єгипту. А цього року наші передплатники беруть також участь у розіграшах подарункових сертифікатів мережі магазинів «Watsons» (на суму 250 грн) серед зареєстрованих учасників промоакції, організованої ТОВ «Баланс-Клуб».
У Житомирській області перший розіграш подарункових сертифікатів відбувся під час проведення квітневого семінару. Серед учасників семінару було вибрано бажаючих для ведення протоколу і для безпосереднього проведення розіграшу.
Переможцями розіграшу стали бухгалтери:
Дубовик Алла Іванівна (ПП «Джерело») і Ростовцева Ванда Михайлівна (ТОВ ВТП «Бутон») з м. Житомира (їм сертифікати були урочисто вручені на семінарі).
а також Шепель Олена Олександрівна (ТОВ «ЛІКА-СВІТ»), Яковець Тетяна Миколаївна (Коростенська центральна міська лікарня) і Кличківська Галина Олексіївна (ПРАТ «Коростенський ЗБШ»).
Розіграш пройшов на емоційному підйомі, переможців вітали дружними аплодисментами й бажали їм подальших перемог.
За традицією, після закінчення семінару багато бухгалтерів отримали відповіді на свої індивідуальні запитання.

Про успіх заходу свідчать відгуки учасників:

Червоноармійська сільська рада:
«На семінарі отримала багато цікавого матеріалу щодо нарахування лікарняних демобілізованим працівникам і розрахунку індексації зарплати, щодо нюансів і змін у формі №1 ДФ та її заповнення. Дуже цікаво й вичерпно лектори висвітлили відповіді на запитання. Усе дуже сподобалося, спасибі за запрошення.»

ФОП Грищук:
«Спасибі за ваші інформативні й доступні консультації. З цього семінару дуже корисна інформація щодо понижуючого коефіцієнта з ЄСВ з березня 2015 р. Цікаві новини щодо ПДВ і прибутку. Своєчасна інформація, що стосується нової форми № 1ДФ».

Виконком Бердичівської міськради:
«Проведений семінар дуже інформативний. Надано багато роз`яснень щодо мобілізованих, отримано багато відповідей щодо виплат для них. Спасибі!»

Галина Горбунова,
голова Житомирського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zt@b-club.com.ua

[i2328]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!