Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

«Шоколадний «Баланс» дає старт передплатній кампанії 2018 у Києві та Київській області

July 24, 2017

19 липня громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» спільно з Солом'янською в м. Києві районною адміністрацією в рамках програми «Все включено» провела семінар-практикум для бухгалтерів аграрного сектора і комерційних підприємств. Семінар був присвячений актуальній темі зупинення реєстрації ПН і РК з 01.07.17 р., а також питанням плати за землю, земельних відносин та оподаткування доходів, виплачуваних сільгосппідприємством.
Лектор Стельмах А.М., заступник начальника управління – начальник відділу планування та координації контрольно-перевірочної роботи ДФС розповіла про те, як в реальному часі відбувається робота із розблокування податкових накладних, про часові рамки для працівників ДФС і платників, та які існують обмеження за обсягом переданої інформації.
Лектор Гривнак К.Б., старший радник Управління захисту прав платників податків Асоціації платників податків України розповіла про особливості оформлення права власності та реєстрації земель, сплати податку комерційними і агропідприємствами.
Головний редактор видання «Баланс-Агро» Наумов С.М. розглянув питання особливостей оподаткування доходів, що виплачуються сільгосппідприємствами.
В кінці семінару лектори відповіли на запитання учасників.
Гостем семінару був представник компанії «Софтком», який розповів про правила закриття періоду в програмі «1С».
Серед відвідувачів семінару було розіграно два сертифікати на квартальну передплату «Бухгалтерської системи Баланс». Також автори кращих відгуків про семінар отримали частинки шоколадного пазла і склали «Шоколадний «Баланс», присвячений початку передплатної кампанії 2018.

Вербецька Л.В., бухгалтер ТОВ «Агропромисловий комплекс Насташка»:
– Сьогодні семінар, як завжди, на висоті! Питання, що розглядалися – цікаві та актуальні, а відповіді – доступні та професійно грамотні. Дякую за співробітництво!

Лотоцька О.С., головний бухгалтер ТОВ «ТД " Гідротехніка"»:
– Завжди радує організація семінару, завжди вчасно, актуальні питання, фахівці розповідають цікаво і про головне, доступно все викладають, спасибі Вам!

Від імені організаторів ми також дякуємо всім слухачам семінару, які знайшли час для участі в своєму завантаженому графіку роботи.

Слідкуйте за анонсами на сайті: https://balance.ua/ua/news/all/post/priglashaem-na- seminary/
Приєднуйтеся до нас у соціальних мережах: https://www.facebook.com/vbc.balance

Ірина Денкова,
голова обласного осередку м. Києва та Київської області
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
kiev@b-club.com.ua

[i3815]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!