Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Застосування нового плану рахунків і принципи формування облікової політики бюджетної установи

May 23, 2017

19 травня у Вінниці відбувся довгоочікуваний семінар-практикум для бухгалтерів бюджетної сфери. Партнер ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Департамент АПР Вінницької ОДА прийняв у актовому залі бажаючих з усієї області – близько 250 бухгалтерів бюджетних установ! Адже тема семінару була вкрай актуальною, ще й лектор –  високого рівня!
Панченко Інна Анатоліївна, експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», сертифікований аудитор України, керівник департаменту бухгалтерського та податкового консалтингу ТОВ SCI-КОНСАЛТИНГ, канд. екон. наук  розкрила практичну суть питань щодо нововведень у методології бухгалтерського обліку та змін до облікової політики: застосування нового плану рахунків, принципи формування облікової політики бюджетної установи та підстави для внесення змін до неї тощо.
Ураховуючи сьогоднішню ситуацію в країні та важке економічне становище, Баланс-Клуб зібрав на семінарі не тільки передплатників журналу «Баланс-Бюджет», а й усіх бухгалтерів, які прагнуть знань та підвищення свого професійного рівня.

Відділ культури і туризму Бершадської РДА:
– Дякуємо за гарно проведений семінар, за надання важливих консультацій. Протягом тривалого періоду передплачуємо «Баланс-Бюджет» і надалі чекаємо потрібних роз’яснень.

Юлія Поліщук, голова Вінницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
vn@b-club.com.ua

[i3704]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!