Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Особливості інвентаризації активів і кадрова робота на підприємстві

December 2, 2015

18 листопада 2015 року відбувся організований ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» за підтримки Всеукраїнської асоціації кадровиків семінар-практикум «Головний бухгалтер і безпека бізнесу» за темами:
1. Аналіз актуальних змін законодавства та останніх роз’яснень контролюючих органів. Огляд перспективного законодавства.
2. Кадрова робота на підприємстві: документальне оформлення прийняття та звільнення з роботи працівників, повідомлення органів ДФС про прийняття на роботу працівників.
3. Особливості інвентаризації дебіторської та кредиторської заборгованості.
4. Інвентаризація розрахунків за податками та платежами. Особливості інвентаризації розрахунків з ПДВ у 2015 році.
Лектори семінару Панченко І., експерт ГО «ВБК» і Ліпчанська В.О., експерт ГО «ВАК» висвітили питання за заявленими темами в повному обсязі. Семінар пройшов у тісному діалозі між учасниками і організаторами.
Приємним сюрпризом для присутніх стало проведення розіграшу подарункових сертифікатів на придбання косметики. Переможцями стали:
 1. Курінська Юлія Анатоліївна, бухгалтер «ПП ФОКСІ».
 2. Лобурець Вікторія Анатоліївна, головний бухгалтер ФГ «ЛIРА-АГРО».
 3. Мазіна Людмила Степанівна, головний бухгалтер ТОВ «РОБІК ПЛЮС».
 4. Ковтунець Світлана Володимирівна, головний бухгалтер ТОВ «НАГЕЛЬ-ФЕНСТЕР».
 5. Радченко Лариса Анатоліївна, головний бухгалтер УСЗН ВК Обухівської міської ради.

Семінар пройшов продуктивно, учасники отримали роз’яснення та професійні відповіді на всі індивідуальні запитання. Своїми враженнями від заходу вони поділилися на сторінках книги відгуків ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»:

Волошина Є., головний бухгалтер ПП «Алекс РАМ»:
«Майже 20 років тому я випадково взяла в руки «Баланс» (тоді він був надрукований на газетному папері), і мені,бухгалтерові-початківцю він показався справжньою паличкою-виручалочкою. Таким він залишився для мене й донині. Дуже важливо, як показали інші видання, які мені доводилося читати, не лише надати інформацію, але й доступно довести її без відволікаючих моментів (наприклад, багато кольорових виділень, курсиву та ін.).
Дуже радують семінари. Їх організатор – Чепурова Світлана, присутність і рука якої викликають захоплення. Спікер Інна Панченко – лаконічність, джерело знань, інформації та вміння її викласти – таке дано не кожному. Вовчук Жанна та Радченко Ольга – маленькі гвинтики великого механізму, без яких – ну ніяк!»

Гудима Н.Є.., головний бухгалтер ТОВ «Електрогуртовня»:
«На ваш семінар я записалася абсолютно випадково і раптом відкрила для себе, що робота може приносити задоволення. Завдяки слайдам почута інформація легше сприймається».

Мазіна Л.С., головний бухгалтер ТОВ «РОБІК ПЛЮС»:
«Семінар сподобався, теми дуже актуальні. Дякую організаторам за такі заходи, які дуже допомагають у роботі бухгалтера. Дуже доречно включення до тем семінару питань кадрової роботи. Нехай вам вистачає сил і наснаги у вашій роботі».

Бухгалтери висловили спільну думку щодо доцільності та актуальності проведення таких заходів, як семінари-практикуми, оскільки вони дуже потрібні і важливі для бухгалтерської спільноти і допомагають професійній діяльності.
До нових зустрічей. З нами завжди є рішення!

Світлана Чепурова,
голова осередку громадської організації
"Всеукраїнський бухгалтерський Клуб" у м. Києві та Київській області

[p2729]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!