Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

День народження «Балансу» Житомир відзначив семінаром для бюджетних організацій

October 27, 2016

18 жовтня в Житомирі відбувся спеціальний семінар для бюджетних організацій.
На початку заходу наш партнер від фірми 1С «Своя Справа» привітав компанію «Баланс», Житомирське представництво та всіх присутніх з ювілеєм.
Ювілей «Балансу» – це не лише свято самої компанії, але і знаменний день для бухгалтерів, які вже чверть століття  у своїй роботі можуть спиратися на такого мудрого, надійного та гідного партнера, як Група компаній «Баланс»!
На самому семінарі розглядалися актуальні для бухгалтерів питання: огляд новин бюджетного законодавства; усе, що стосується НП(С)БОДС 123 «Запаси»; публчні закупівлі та система «ProZorro», допомога з тимчасової непрацездатності та відображення цих операцій в 1С.

Після закінчення семінару бухгалтери уточнили у менеджерів питання щодо оформленню передплати на друковані та електронні варіанти видань «Баланс-Бюджет» і залишили свої відгуки про семінар:

Пулинська селищна рада:
– Передплачуємо журнал «Баланс-Бюджет» майже 8 років. Це потрібний та цікавий журнал, який дає багато необхідної та корисної інформації, дуже потрібної бухгалтеру в роботі. Семінар дуже змістовний. Я дізналася дуже багато цікавого і нового, щиро вам вдячна. Бажаю вам здоров'я, натхнення та процвітання . Дякую вам.

Вище професійне училище Житомирського державного технологічного університету:  
– Дуже цікавий семінар. Змістовно, професійно. Розглянуто питання, що допоможуть уникнути помилок у професійній діяльності. Чекаємо наступних семінарів.

Управління агропромислового розвитку Пулинської РДА:
– «Баланс-Бюджет» мені дуже подобається. Різноманітні зміни до законодавства висвітлюються чітко та зрозуміло для бухгалтера. У журналі є багато цікавого. Є додатковий журнал для відпочинку «Мій милий бухгалтер». Бажаю в день народження, в 25-річний ювілей міцного здоров'я, процвітання, успіхів. Усього найкращого.

А ось короткий відгук від непередплатника, що відвідав семінар уперше :
Попільнянський центр ПМСД:
– Буду відвідувати ваші семінари. Сподобався. Отримала корисну інформацію щодо «ProZorro». Оформлю передплату журналу.

Галина Горбунова,
голова Житомирського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zt@b-club.com.ua

[i3320]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!