Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Запрошуємо вас стати частиною «Балансу»!

August 1, 2017

У липні 2017 року «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» спільно з виданням «Баланс» і «Бібліотека «Баланс»» провели серію семінарів, присвячених украй важливому для кожного бухгалтера питанню, – блокуванню реєстрації податкових накладних. Що відбувається? Як правильно вчинити? Які критерії ризику? Що знаходиться у фокусі уваги під час перевірки? Які документи подати? Усі ці та багато інших запитань ставлять бухгалтери щодня. Відповісти на них «Баланс» поспішив на своїх семінарах-практикумах.
18 липня семінар-практикум відбувся в м. Дніпрі. Після участі в 11-му щорічному бухгалтерському Конгресі, який проходив у червні в Юрмалі, з цікавою доповіддю про перспективи розвитку бухгалтерського обліку, вимоги до складання фінансової звітності та інформації, що розкривається в ній, виступила шеф-редактор видань «Баланс» і «Бібліотека «Баланс»» Ольга Борисівна Целуйко. Також у рамках семінару обговорювалися питання перспективного законодавства, складання звітності за II квартал і півріччя, питання із праці. Важливу інформацію для бухгалтерів донесли Ольга Борисівна Целуйко, Марина Миколаївна Чумасова, експерт із оподаткування та Тетяна Юріївна Полякова, експерт із питань зарплати і трудових відносин.
21 липня було проведено другий семінар на тему блокування реєстрації податкових накладних в м. Кривому Розі. Він був організований спільно з ПАО «УкрСиббанк» і зібрав близько 180 учасників. З доповіддю виступила Марина Миколаївна Чумасова. Це другий семінар у Кривому Розі, проведений «Баланс-Клубом» у 2017 році, і зростання кількості учасників та передплатників видань уже сміливо дозволяє сказати про те, що ми проводитимемо семінари для наших передплатників у цьому місті на постійній основі.
28 липня спільно з Нікопольською об'єднаною Державною податковою інспекцією Головного управління ДФС у Дніпропетровській області ГО «ВБК» провела семінар у м. Нікополі для бухгалтерів Нікополя, Марганцю, Орджонікідзе. І знову – тема блокування реєстрації податкових накладних, і знову – повний зал. Як лектор виступила редактор напряму «Бухгалтерський облік і оподаткування» редакцій «БАЛАНС» і «Бібліотека «Баланс»», автор численних публікацій у сфері оподаткування Зінаїда Яківна Омельницька.
Таким був липень. Від себе хочу подякувати редакції видання «Баланс» за проведення потрібних нашим бухгалтерам семінарів. Спасибі, Ольго Борисівно, Марино Миколаївно, Зінаїдо Яківно, Тетяно Юріївно за той колосальний рівень знань, який ви з кожним семінаром передаєте. Спасибі нашим партнерам – Лубенченко Тетяні Миколаївні, завідуючій сектором організації роботи Нікопольської ОДПІ ГУ ДФС у Дніпропетровській області, а також Зеленому Станіславу Володимировичу, регіональному менеджерові СМБ Криворізького регіонального управління ПАО «УкрСиббанк» за допомогу в організації та проведенні семінарів. І, звісно ж, спасибі нашим учасникам за те, що ви з «Балансом»!

Чекаємо вас на наступних семінарах і вебінарах.
Слідкуйте за анонсами на сайті: https://balance.ua/ua/news/all/post/priglashaem-na- seminary/
Приєднуйтеся до нас у соціальних мережах: https://www.facebook.com/vbc.balance

Ми підготували для вас відмінну пропозицію на 2018 рік, і запрошуємо вас стати частиною «Балансу», передплативши видання на 2018 рік уже зараз, отримати і саме видання, і його електронну форму, і можливість відвідувати семінари та вебінари «Балансу» протягом усього року, і доступ до інформаційного ресурсу «Uteka», і подарункові сертифікати, які ви зможете використовувати на те, що потрібно саме вам.

[i3832]

З повагою Марина Кундій,
голова Дніпропетровського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
dp@b-club.com.ua
(067) 834-90-80
(093)92-11- 990

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!