Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Про новий напрям в реформі ДФС на святковому семінарі в Запоріжжі

July 22, 2016

15 липня 2016 року в м. Запоріжжя відбувся святковий семінар до Дня бухгалтера. Він уперше пройшов в новому затишному залі Приватного університету, обладнаного за останнім словом техніки. Проректор Приватного університету С.А. Бєлоусов тепло привітав учасників семінару з професійним святом і розповів про історію виникнення професії бухгалтер. Голова Запорізького обласного осередку ГО «ВБК» І.Л. Нефьодова презентувала присутнім книгу «Бухгалтер, якому довіряють». Привітала присутніх роликом «І створив Бог бухгалтера».
Директор АФ «Міраж» Л.Г. Церетелі презентувала новий напрямок в реформі ДФС: медіація в податкових суперечках, чим викликала чималий інтерес у присутніх. Ще б! Медіація дозволяє до написання акта врегулювати штрафні санкції підприємства за допомогою незалежного медіатора. Цей досвід давно використовується на Заході, але у нас тільки починає розвиватися. Причому із Запорізьким обласним ГУ ДФС якраз вже досягнута домовленість у використанні послуг медіатора.
На що бухгалтерам необхідно звернути увагу, а саме: які податкові зміни пройшли в 2-й квартал 2016 року і що з ними робити, щоб уникнути помилок, розповіла І.Г. Дядюра, директор АФ «Капітал».
Корисні новинки від 1С – економія та ще 4 причини вести бухгалтерію в хмарі, висвітлив Владислав Шалений.
А потім почалося свято! Незабутні яскраві емоції подарувала бухгалтерам студентка 5-го курсу економічного факультету Запорізького національного університету Ангеліна Сус, ще раз довівши, що таланти бухгалтерів безмежні.
 
Розіграш призів, подарунків! Гарний настрій і позитивні емоції в свято!

– Дякуємо за свято! Красиво, інформативно! Якісна подача матеріалу. Зафіксувала для себе те, з чим вже знайома, плюс коректні поради та підказки з бухгалтерського та податкового обліку.

– Спасибі величезне за організовані на найвищому рівні семінари бухгалтерського видання «Баланс». Креативно, цікаво, інформативно, насичено! Хочеться вчитися, вчитися і вчитися! Прекрасні умови проведення семінару!
Дякую Ірині Леонідівні за прекрасну організацію семінарів.

– Величезне спасибі «Баланс-Клубу» за святковий семінар 15.07.16 р.
Також дякую за затишний і прохолодний зал в таку спекотну погоду, і спасибі грамотним і професійним лекторам за цікаву та актуальну інформацію. Дуже зворушив виступ студентки ЗНУ. І дуже приємним сюрпризом став розіграш подарунків! Дякую за святкову атмосферу!

Ірина Нефьодова, голова Запорізького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zp@b-club.com.ua

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

[i3158]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!