Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Бухгалтерія як пісня про любов!

June 24, 2015

18 червня в затишному актовому залі Університету економіки і торгівлі знову зібралися бухгалтери та керівники Полтавської області, запрошені на семінар, організований Полтавським обласним осередком громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». Розпочався захід із вручення подарункового сертифіката, розіграш якого відбувся у квітні. Цього разу свій приз отримала Валентина Олександрівна Москалець, головний бухгалтер «М-Агро». Нарешті подарунок знайшов свого адресата!
Із запровадженням системи електронного адміністрування у бухгалтерів постійно виникають запитання, тож і не дивно, що черговий семінар було присвячено темі: «ПДВ: як платити і звітувати у 2015 році». Усю інформацію стосовно ПДВ професійно донесла Ольга Ткаченко, головний податковий інспектор. Огляд найсвіжіших новин податкового законодавства висвітлив Олександр Золотухін, бухгалтер-експерт. Питання ПДВ обговорювали понад дві години, але запитань було більше, ніж відповідей. Тож домовилися, що на наступній зустрічі, а саме 15 липня, будемо продовжувати обговорювати зазначену тематику.
Серед учасників семінару, які завчасно підтверджують свою участь в електронному вигляді, пройшов розіграш фірмових блокнотів. На засіданні були бухгалтери, які вперше відвідують наш захід, і вони теж не залишилися поза увагою, взяли участь у розіграші та отримали цінні подарунки. На завершення семінару учасники отримали вир позитивних емоцій від музичного подарунка Наталії Наталевич – в її виконанні прозвучали пісні про любов не лише українською, а й німецькою мовою. Оскільки «бухгалтерія – це любов», ми з любов’ю чекаємо вас на наступній зустрічі 15 липня!

Iнна Фещенко,
голова Полтавського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
pl@b-club.com.ua

[i2423]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!