Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Досвідчений бухгалтер – запорука безпеки діяльності бюджетної установи

June 6, 2016

Весняна зустріч із бухгалтерами бюджетних установ області Закарпатського обласного осередку громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» відбулася 18 травня на семінарі-практикумі: «Досвідчений бухгалтер – запорука безпеки діяльності бюджетної установи».
Як завжди, просвітницьку ініціативу, як і протягом багатьох років поспіль, підтримав Ужгородський національний університет. Незважаючи на несприятливі погодні умови, бухгалтери приїхали з найвіддаленіших районів області, щоб приємно поспілкуватися, почути про останні новини, а також обмінятися досвідом із колегами.
Питання щодо обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів за видатками висвітлила заступник начальника управління обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів ГУ казначейської служби України в Закарпатській області Віщур Наталія Богданівна.
А тему призначення та виплати матеріального забезпечення із загальнообов’язкового державного соціального страхування широко розкрив висококваліфікований фахівець ВД Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Савицький Богдан Миколайович.
На всі запитання було надано чіткі та конкретні відповіді, підтверджені інформацією з видання «Баланс-Бюджет», а Голова АПП в Закарпатській області Волощук Марта Гнатівна люб’язно відповідала на запитання і, надавши свій номер телефону, дала згоду на консультації передплатникам Баланс-Клубу.

«Баланс-Бюджет» — це єдине видання, необхідне як бухгалтерам, так і керівникам. На його сторінках ви знайдете лише актуальну, важливу й точну інформацію.

З нами завжди є рішення!!!

Любов Сег, голова Закарпатського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
uz@b-club.com.ua

[i3035]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви! 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!