Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Вчимося з Балансом на Миргородському курорті!

May 27, 2016

18 травня 2016 року відбувся семінар-практикум для бухгалтерів та керівників Полтавської області, організований обласним осередком громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». Зустріч відбулась у прекрасному мальовничому місті Миргороді. «На курорт» за знаннями приїхали бухгалтери з усіх куточків області. Лекторами-експертами на семінарі виступили переможці Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України» Антон Янко та Юлія Покас. Кращі фахівці бухгалтерської справи професійно, доступно та лаконічно висвітлили такі питання:
1. Огляд останніх змін законодавства.
2. Відпустки-2016. Кадрові документи. Нарахування та виплата відпусткових у різних практичних ситуаціях. Актуальні роз’яснення держорганів з питань відпусток.
3. Заробітна плата – оподатковуємо правильно: ПДФО, ЄСВ, військовий збір.
4. Актуальні питання щодо індексації заробітної плати.
5. Виправляємо помилки за формою № 1ДФ без штрафів.
6. Актуальні питання з ПДВ (нова податкова накладна та процедура відшкодування ПДВ).
Зареєстровані на промо-сайті піврічні та річні передплатники видань «Балансу» також отримали свої презенти – фірмові флешки із записом серії навчальних фільмів щодо управління часом і зарядки на робочому місці. Приємним подарунком для учасників було музичне привітання від Наталії Наталевич, яка своїм чудовим співом зачарувала всіх присутніх.

Кращі із кращих лекторів, курорт, чарівний спів, мальовничі курортні місця залишили у присутніх бухгалтерів незабутні враження! Ось деякі з них:

Бондаренко В.М., головний бухгалтер ДП «Сміт Юкрейн»:
– 18 травня 2016року я брала участь у бухгалтерському семінарі, організованому ВКК «Баланс-Клуб» у Миргороді. Щоденна праця бухгалтера робить нас заклопотаними та суворими. Семінар у Миргороді став для бухгалтерів не лише корисним, а ще й дуже приємним. Ми побачили мальовничі місця Миргородського курорту, оригінальні скульптурні витвори, подихали свіжим повітрям, поспілкувалися - і не лише на бухгалтерські теми. Загалом отримали масу задоволення та розрядку від повсякденної праці. Особливо хотілося б відзначити бездоганну організацію цього заходу. Чекаємо на нові приємні сюрпризи.

Богославець О.М., головний бухгалтер відділу управління майном спільної власності територіальних громад Зіньківського району:
– Хочемо висловити подяку організаторам та лекторам семінару: насамперед за запрошення на семінар, за вибір місця проведення в одному з наймальовничіших місць Полтавської області - Миргороді, за цікавий і пізнавальний доклад лекторів семінару, за їх професіоналізм у викладенні матеріалу, за відповіді на поставлені досить актуальні запитання, за приємні сюрпризи-подарунки. Матеріал, що висвітлювався на семінарі, був поданий дуже грамотно, докладно та зрозуміло. Із семінару особисто ми винесли багато цікавого та пізнавального для нашої бухгалтерської роботи, дізналися про останні зміни в законодавстві, що було дуже доречним. Було наведено багато прикладів із щоденної роботи бухгалтера. Дуже сподобалася культурно-масова програма, яка відбувалася в перерві, що розбавило семінар і додало родзинки. А також хочемо подякувати за фотографії, які були зроблені організаторами і надіслані нам на згадку про відвідування семінару в Миргороді.
Бажаємо вам плідної роботи, процвітання та багато передплатників! І сподіваємося на подальшу співпрацю.

А ми будемо і надалі радувати вас подарунками – чекаємо бухгалтерів комерційних підприємств 15 червня на зустрічі з головним редактором «Балансу» у Полтаві!

З нами завжди є рішення!

Iнна Фещенко,
голова Полтавського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
pl@b-club.com.ua

[i3019]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!