Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

ДО ЗАСІДАННЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО КЛУБУ В ЧЕРКАСАХ ДОЛУЧИЛАСЯ МОЛОДЬ

March 23, 2015

18 березня 2015 року бухгалтерів Черкащини гостинно зустрів ошатний і просторий актовий зал Черкаського інституту банківської справи Університету банківської справи Національного банку України. Цього разу участь у черговому засіданні Черкаського обласного осередку громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» узяли студенти цього престижного і сучасного вишу – майбутні фінансисти, бухгалтери й аудитори.
Як завжди, докладно, чітко і доступно постійний лектор бухгалтерського клубу, сертифікований аудитор, доктор економічних наук, професор Остап’юк Наталія Анатоліївна висвітлювала питання, винесені на розгляд, зокрема: звітність із ПДВ за лютий та особливості роботи з ПДВ у березні; військовий збір у запитаннях і відповідях; ЄСВ: особливості утримання і новації в отриманні знижки; трансфертне ціноутворення по-новому. Особлива увага була зосереджена на такому важливому питанні, як бухгалтерський облік використання автотранспорту на підприємстві.
Крім того, в межах співпраці ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» із компанією «1С: Україна» до порядку денного було включено питання щодо відображення змін обліку заробітної плати в типових конфігураціях «1С: Підприємство 8» у 2015 році. Його детально виклала, використовуючи наочний супровід за допомогою мультимедіа, Олеся Шевченко – консультант-експерт компанії «ІН-Агро», що є офіційним сертифікованим партнером фірми «1С».
Навіть після завершення семінару учасники не поспішали розходитися. Обступивши Наталію Анатоліївну з усіх боків, вони буквально засипали її запитаннями, що потребували термінових фахових відповідей.
Прикметно, що на початковому етапі входження в професію, майбутні фахівці, а нині поки що студенти, долучаються до лав бухгалтерської спільноти, де мають змогу навчитися обговорювати актуальні питання на професійному рівні, можливо, навіть ухвалювати важливі рішення, що сприятимуть розв’язанню суперечливих моментів у їхній діяльності. А головне – у «Всеукраїнському бухгалтерському клубі» кожен може відчути дружнє плече однодумця, кому не байдужа його професійна доля, зрозуміти, що він не самотній на безмежній та нелегкій бухгалтерській ниві, що є свідомі у професійному сенсі фахівці, які прагнуть саморозвитку і самовдосконалення, бажають поділитися своїми знаннями та здобутками, а також спільними зусиллями робити все задля того, щоб полегшити працю і створити повноцінні умови для роботи.
Відомий американський письменник, філософ, громадський діяч, один із найвидатніших мислителів США Р.У. Емерсон писав: «Ви не будете зростати, якщо не будете намагатися здійснити дещо за межами того, що ви вже знаєте досконало».

Плаксій Ольга Миколаївна, головний бухгалтер Черкаського обласного контактного центру:
«Дізналася багато корисної інформації щодо військового збору, ЄСВ та ін. Дуже доступно і цікаво лектор доводить інформацію. Дякую!»

Гуріненко Ольга Акимівна, директор ТОВ «Комплектцентр»:
«Дуже змістовний, без зайвої інформації, семінар. Інформація подається в легкій, доступній формі, добре запам’ятовується. Дуже дякую!»

Яковенко Вікторія, студентка Черкаського інституту банківської справи:
«Мені сподобалося систематизоване викладення новин. Також корисним для мене було пояснення змін і порядку їх застосування».

Буслова Світлана Михайлівна, голова Черкаського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
ck@b-club.com.ua

[i2277]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!