Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Зарплатні новації-2016: семінар-практикум для бухгалтерів бюджетної сфери

March 25, 2016

18 березня ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» спільно з ГУ ДФС України в Запорізькій області, Департаментом соціального захисту населення в Запорізькій області, Фондом соціального страхування з тимчасової втрати працездатності за підтримки ГУ Державної казначейської служби України в Запорізькій області та ТОВ «Актив-Софтвер» провели в Запоріжжі семінар-практикум для бухгалтерів бюджетної сфери на тему: «Зарплатні новації-2016». Захід пройшов у великій актовій залі Будинку профспілок.
Головний державний ревізор-інспектор Управління доходів і зборів фізосіб ДФС у Запорізькій області Бессонова Олена Юріївна розповіла бухгалтерам, як у 2016 році оподатковувати зарплату за новими законодавчими нормами. Також було розглянуто питання застосування ПСП для окремих категорій працівників, проведення перерахунку ПДФО, правила заповнення та подання форми № 1ДФ, виправлення помилок, відповідальності податкових агентів у сфері ПДФО та військового збору.
Індексація завжди викликає багато запитань, розібратися в яких допомогла головний фахівець відділу оплати праці та зайнятості Департаменту соціального захисту населення в Запорізькій області Кривошеїна Євгенія Олександрівна. На практичних прикладах вона «розклала по полицях» правила індексування заробітної плати, зупинившись на особливостях індексації доходів працівників бюджетної сфери, змінах, що відбулися з грудня 2015 року.
Головний фахівець відділу соціальних виплат та перевірок ФСС з ТВП Кузнєцова Наталія Дмитрівна розповіла про зміни в законодавстві та про соціальне страхування. Вона детально зупинилась на вимогах до нарахування лікарняних і виплат допомоги по вагітності та пологах, проаналізувавши найбільш поширені помилки.
Передплатники видання «Баланс-Бюджет» на 6 і 12 місяців, а також учасники програми «Усе включено» отримали в подарунок флешки та календар бухгалтера.

З нами завжди є рішення!

Ірина Нефедова,
голова Запорізького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zp@b-club.com.ua

[i2942]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!