Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Бухгалтерія – це любов

February 25, 2016

18 лютого в Житомирі відбувся черговий семінар, організований ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» та ВКК «Баланс-Клуб», який зібрав понад 120 учасників із Житомира та районів області.
Перед початком семінару голова Житомирського обласного осередку ВБК Галина Горбунова привітала всіх присутніх із Днем св. Валентина і зазначила, що бухгалтерія – це любов, оскільки лише закохана у свою професію людина може справитися з таким великим обсягом інформації та постійними змінами в законодавстві, які необхідно відстежувати бухгалтерові. У свою чергу, і співробітники ВБК прагнуть підходити до своєї роботи з любов'ю та допомагати бухгалтерам у їх нелегкій професійній діяльності.
На семінарі крім традиційного аналізу законодавчих змін було розглянуто питання щодо заповнення нової форми декларації з ПДВ та особливостей складання звіту з ЄСВ за січень.
Постійний лектор семінарів Інна Панченко, експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», сертифікований аудитор України, керівник департаменту бухгалтерського і податкового консалтингу ТОВ «SCI-КОНСАЛТИНГ», канд. екон. наук відповіла на всі запитання, поставлені бухгалтерами під час семінару, а також на індивідуальні запитання – після його закінчення.

Галина Горбунова,
голова Житомирського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zt@b-club.com.ua

[p2886]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!