Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Заповнення звітних форм в атмосфері живого спілкування, обговорення та обміну досвідом

February 26, 2016

18 лютого бухгалтери комерційних та агропромислових підприємств Запоріжжя зібралися, щоб у черговий раз на семінарі-практикумі обговорити заповнення звітних форм, з якими зіткнулися вперше. Виникло багато запитань, на які було отримано відповіді. З нами завжди є рішення!
Лектор Рубітель Ольга Юріївна, аудитор, директор АФ «Альянс-аудит», консультант із питань податкового законодавства та питань бухгалтерського обліку, детально зупинилася на всіх заявлених темах семінару, а саме:
1. Аналіз актуальних змін у законодавстві, унесених Законом № 909-VIII до Податкового кодексу та Законом «Про Державний бюджет України на 2016 рік».
2. Оподаткування зарплатних виплат у 2016 році: аналіз останніх змін.
3. Спрощена система оподаткування у 2016 році: аналіз основних змін.
4. Система електронного адміністрування ПДВ: огляд змін.
5. Фінансова звітність за 2015 рік: особливості складання та подання.
Перед початком семінару голова Запорізького обласного осередку ГО «ВБК» Ірина Нефедова розповіла про ту велику роботу, яку проводить ВБК в Україні за підтримки ВКК «Баланс-Клуб». Розповіла про програму «Все включено — 2016» для передплатників. Анонсувала Бізнес-форум і вебінар для агропідприємств.
Семінар пройшов в атмосфері живого спілкування, обговорення та обміну досвідом.
Наприклад, новий додаток до податкової декларації (додаток 2), який заповнювався вперше, викликав багато запитань, насамперед через його некоректну форму. Після активного обговорення учасники семінару дійшли колективної думки, як його все-таки заповнити, а ввечері вийшов новий номер «Бібліотеки «Баланс», який підтвердив правильність нашого рішення.
Отже, бухгалтери змогли вкотре переконатися, що наші семінари – це не лише підтримка й захист, але й упевненість та своєчасно прийняті рішення, які допомагають зберегти та примножити активи підприємства.

Ми робимо життя легшим!

Ірина Нефедова, голова Запорізького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zp@b-club.com.ua

[p2891]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!