Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Складаємо декларацію з податку на прибуток за 2015 рік та нову форму звітності з ПДВ за січень 2016 року

February 19, 2016

Вінниця, 18 лютого... Начебто звичайний день, але... Не встигли вщухнути пристрасті після січневого семінару, як знову «Баланс-Клуб» зібрав своїх передплатників і запрошених гостей на новий семінар для бухгалтерів і керівників підприємств!
Захід, організований ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», відбувся в актовому залі і за підтримки нашого постійного партнера – Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації м. Вінниці.
Тему семінару: «Складаємо декларацію з податку на прибуток за 2015 рік та нову форму звітності з ПДВ за січень 2016 року» було обрано з урахуванням останніх змін у законодавстві та обліку. Було розглянуто низку таких важливих питань, як:
І. Податок на прибуток.
1. Фінансова звітність за 2015 рік - основа для розрахунку податку на прибуток:
2. Декларацію з податку на прибуток за 2015 подаємо до 29 лютого 2016 року!!!
3. Нова декларація з податку на прибуток: особливості складання та подання.
4. Як сплачуємо податок на прибуток у 2016 році.
ІІ. ПДВ.
1. Звітність з ПДВ за січень 2016 року подається за новою формою!
2. Новий Порядок електронного адміністрування ПДВ з 01.01.16 р.
3. Особливості застосування спецрежиму ПДВ у сільському господарстві у 2016 році
4. Новий порядок бюджетного відшкодування ПДВ у 2016 році.
5. Огляд останніх роз’яснень ДФС щодо системи СЕА, складання податкових накладних та декларацій.

Ураховуючи безліч змін, учасники отримали важливу та потрібну інформацію від лектора і постійного партнера Зубрицької Ірини Юріївни, податкового та фінансового консультанта, судового експерта, економіста.
Відкрила семінар голова Вінницького обласного осередку ГО «ВБК» Юлія Поліщук, докладно розповівши про діяльність Клубу та програму «Все включено» для передплатників видань «Баланс-Клубу» на 2016 рік, про майбутній Бізнес-форум і вебінар для агропідприємств, про День відкритих дверей і консультаційну лінію.
З огляду на те, що тема семінару була неймовірно актуальною, виникало дуже багато запитань, на які бухгалтери отримали чіткі та конкретні відповіді й рекомендації.
Бухгалтери вкотре переконалися, що, приєднавшись до великої та дружної сім'ї «Всеукраїнського бухгалтерського клубу», вони матимуть не лише вірних і надійних друзів, але й підтримку та захист у своїй діяльності. А це дуже важливо в наш складний час змін!
Незважаючи на те що семінар тривав чотири години, багато учасників не спішили розходитись, продовжуючи радитися з лектором та обмінюватися досвідом із колегами.
Присутні на семінарі переконалися, що «Баланс» – це єдине видання, необхідне як бухгалтерам, так і керівникам, на сторінках якого вони знайдуть лише важливу й точну інформацію. У багатьох з'явилося бажання стати передплатником видання, і недарма, адже з «Балансом» завжди є рішення!!!

Юлія Поліщук, голова Вінницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
vn@b-club.com.ua

[i2879]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!