Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

З Днем народження, БАЛАНС-КЛУБ!!!

October 20, 2016

Львівський обласний осередок громадської організації "Всеукраїнський бухгалтерський клуб" провів 17 жовтня 2016 року семінар для бухгалтерів та керівників підприємств – передплатників видань ВКК «Баланс-Клуб» на тему: «Головний бухгалтер і безпека бізнесу».
Бухгалтери вкотре із захопленням та позитивними емоціями переглянули фільми «І Бог створив бухгалтера» і «Баланс». За допомогою презентації Олена Назарець проінформувала присутніх про діяльність Групи компаній «Баланс», ВБК, програму «Все включено», конкурс «Кращий бухгалтер України».

Ми зробимо все, щоб ваше життя стало легше! Будьте з нами! З «Балансом» завжди є рішення!!!

Олена Назарець,
голова Львівського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
lviv@b-club.com.ua

[i3295]  

«Шановні Аполлоне Харалампієвичу і Світлано Володимирівно!
Прийміть щирі вітання з ювілеєм Групи компаній «Баланс» – 25-річчям від дня заснування. Це не просто ювілей і знакова дата. Насамперед, це показник стійкості, перспективності, конкурентоспроможності компанії. А також високої якості та професіоналізму. Безумовно, багато в чому успіх компанії – саме ваша заслуга. Ваш новаторський сильний характер, талант організаторів і вміння приймати лише правильні рішення, без сумніву, відіграли в цьому далеко не останню роль. Уже третє десятиліття поспіль ви і ваші колеги демонструєте виняткову працелюбність і колосальну працездатність. І те, що видання компанії користуються незмінною популярністю та довірою читачів, і є найвища оцінка якості вашої роботи. Упевнена, що попереду в компанії ще не одне десятиліття плідної, а головне, цікавої роботи. Від щирого серця бажаю вам і вашим колегам нових професійних успіхів, упевненості у своїх силах, невичерпної енергії, і реалізації найсміливіших ідей!
З повагою
Олена Висоцька, сертифікований аудитор, експерт ГО «ВБК» у Львівській області

 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!