Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Платникам податків - про зміни у процедурі адміністрування податків та порядок впровадженням останніх податкових змін: семінар-практикум ГО «ВБК»у Рівному

June 30, 2016

Питання, яким було присвячено чергове засідання Клубу, що відбулося 17 червня, стосувались практичних аспектів змін до податкового законодавства з податку на прибуток, адміністрування ПДВ та оподаткування оплати праці. Про надзвичайну актуальність і популярність цього заходу свідчить усе більша кількість бухгалтерів, які беруть у ньому участь. Адже на подібних заходах вони отримують від сертифікованих аудиторів та представників фіскальної служби не лише огляд змін податкового законодавства, а й найактуальніші питання з того чи іншого податку, коментарі та рекомендації професіоналів з питань податкового обліку.
Бухгалтери та аудитори жваво обговорювали податкові нововведення. За допомогою аудиторів ТОВ «Нива-Аудит» бухгалтери на практичних прикладах вчилися запобігати помилок у фінансовій звітності. Експерт АППУ розповіла також про заходи, що вживалися Асоціацією, щоб не допустити посилення фіскального тиску, а також про незмінну позицію АППУ щодо сприяння запровадженню податкової лібералізації.
Огляд змін законодавства з оподаткування фізичних осіб та особливості заповнення форми № 1ДФ довела до відома присутніх Пхосалі Г. І., головний державний інспектор ДПІ у м. Рівному. Вона також роз’яснила, які доходи підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню не лише ПДФО, а й військовим збором. Під час зустрічі фахівці податкової інспекції наголосили, що й надалі зосереджуватимуть свою роботу на виявленні господарюючих суб’єктів, які не виплачують адекватних виплат працівникам або використовують працю без оформлення. Окрім того, приділятимуть максимум уваги попередженню та руйнуванню схем ухилення від оподаткування.

Ганна Писарчук, голова Рівненського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
rv@b-club.com.ua

[i3091]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!