Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Робота підприємств та підприємців: документальне оформлення, готівкові та безготівкові розрахунки, розрахунки із застосуванням особистих і корпоративних карток, робота із заборгованостями

June 23, 2016

Для черкаських бухгалтерів день 17 червня виявився спекотним не лише за погодними умовами, а й за інтенсивністю роботи, попри п’ятницю та переддень свята Трійці. Так, упродовж двох із половиною годин просто-таки кипіла робота на семінарі-практикумі «Головний бухгалтер і безпека бізнесу», організованому і проведеному Черкаським обласним осередком громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» у великому лекційному залі Черкаської обласної наукової бібліотеки імені Тараса Шевченка. Результатом цієї роботи стали нові знання і корисні практичні поради, що народжувалися під час спільного обговорення.
Постійний лектор бухгалтерського клубу, сертифікований аудитор, доктор економічних наук, професор Остап’юк Наталія Анатоліївна після традиційного огляду новин законодавства перейшла до з’ясування для багатьох доволі актуального на сьогодні питання – «Робота підприємств та підприємців: документальне оформлення, готівкові та безготівкові розрахунки, розрахунки із застосуванням особистих і корпоративних карток, робота із заборгованостями». Крім того, розглядалися деталі облікової політики підприємства та її вплив на формування фінансових результатів. Вивчали податок на прибуток, зокрема в частині підготовки декларації й аналізу наслідків впливу облікової політики. Цього разу для всіх були озвучені розгорнуті відповіді на завчасно поставлені лекторові запитання від бухгалтерів. Також, завдяки величезному багажу знань і професійності лектора Наталії Анатоліївни, надавалися швидкі та вичерпні відповіді на численні запитання від присутніх, що виникали в ході обговорення. Примітно, що бухгалтери, почуваючись по-родинному тепло і невимушено, доповнювали відповіді та давали поради, спираючись на власний досвід або досвід колег.
І після засідання учасники не розходилися. Здавалося, й доби буде замало, аби поспілкуватися вдосталь, адже нез’ясованих питань лишається ще багато. Проте є гарна новина: наші засідання тривають і наступна зустріч на черговому семінарі-практикумі від «ВБК» уже незабаром!

Кім Тетяна Володимирівна, головний бухгалтер Черкаського гуманітарно-правового ліцею:
 – Щиро дякую за співпрацю! Отримана інформація завжди цікава та актуальна. Лектор Наталія Анатоліївна заряджає оптимізмом та вірою в майбутнє!

Воропай Наталія Миколаївна, головний бухгалтер ТОВ «Сміла Енергоінвест»:
– Вдячна за цікаві семінари, душевну атмосферу, за спокійний сон після них та впевненість у тому, що я роблю кожного дня. Лектор – справжній професіонал! Дякую бухгалтерському клубу!

Драган Тетяна Семенівна, головний бухгалтер ТОВ «Черкаситехномаш»:
– Робота клубу дуже корисна і цікава. Живе спілкування і тлумачення всіх змін із детальним поясненням. Конкретні поради. Приємна атмосфера, корисна в духовному і професійному рості. Бажаю постійно співпрацювати з Вами.

Заярна Оксана Леонідівна, головний бухгалтер ТОВ «НВФ "Енергопласт"»:
– Дуже вдячна за проведення таких семінарів. Інформація подається завжди оновлена, своєчасна та охоплює всі сторони діяльності підприємства. Завжди обговорюємо актуальні приклади з ведення бухгалтерського обліку».

Мазуренко Алла Олексіївна, головний бухгалтер Черкаської археологічної інспекції:
– Дуже корисна інформація по перехідних операціях при зміні системи оподаткування, зокрема по операціях, пов’язаних із ПДВ. Також детально пояснені операції з ПДВ при ліквідації основних засобів. Наші зустрічі – просто супер!

Неїжмак Леся Єгорівна, головний бухгалтер ПП «Владімар»:
– Завжди актуальна інформація, з посиланнями на статті. Розглядаються практичні ситуації, живе спілкування з колегами-бухгалтерами. Лектор завжди відповідає на всі питання, а також розглядає ситуації на прикладах.

Світлана Буслова, голова Черкаського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
ck@b-club.com.ua

[i3070]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!