Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Перевірка повноти знань з бухгалтерського обліку: бухгалтери Полтавщини відпусткову пору розпочали на курорті

May 22, 2017

Зустріч відбулась у мальовничому місті Миргороді. Близько 100 бухгалтерів зібралися 17 травня в Миргородському районному будинку культури на семінар-практикум, присвяченому темі відпусткових та лікарняних,  організований Полтавським обласним осередком ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» спільно з Миргородською об’єднаною інспекцією Головного управління ДФС у Полтавській області.
«На курорт» за знаннями приїхали бухгалтери з усіх куточків області. Лекторами-експертами виступили кращі знавці своєї справи – начальник відділу надання матеріального забезпечення Виконавчої дирекції Полтавського обласного відділення ФСС з ТВП Тамара Дідоренко та переможці Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України» Антон Янко та Юлія Покас. На семінарі панувала робоча атмосфера, велося жваве спілкування. Кожен учасник  отримав ґрунтовні відповіді від експертів.

Валентина ДУБОВАЯ, доцент кафедри обліку та аудиту Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка:
– Семінар Баланс-Клубу, присвячений нарахуванням різних видів виплат працівникам, 17 травня 2017 року в у місті-курорті Миргороді приніс позитивні та приємні враження.
Завжди цікаво опинитись у колі досвідчених колег, перевірити повноту своїх знань з бухгалтерського обліку, почути роз'яснення щодо неоднозначних тлумачень нормативно-правових документів, розбіжностей у вимогах нарахування оплати праці на підприємствах і в бюджетних установах, практичного досвіду та порад щодо проходження державних перевірок.
З величезною повагою і вдячністю.

Iнна Фещенко,
голова Полтавського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
pl@b-club.com.ua

[i3706]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!