Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Оплата праці та відповідальність за порушення трудового законодавства: відповідаємо на запитання бухгалтерів-бюджетників Хмельниччини

May 19, 2017

17 травня 2017 року у приміщенні Федерації профспілок Хмельницької області відбувся семінар-практикум для бухгалтерів бюджетних установ Хмельницької області. Організатор семінару -Хмельницький обласний осередок ГО «ВБК» за участю провідних фахівців ГУ ДКСУ у Хмельницькій області та управління Держпраці у Хмельницькій області.
Лектори: експерт редакції «Баланс-Бюджет» О. І. Качковська, головний спеціаліст із дотримання законодавства у сфері державних закупівель ГУ ДКСУ у Хмельницькій області Н.М. Трач, головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю управління Держпраці у Хмельницькій області Л.П. Огойко.
У семінарі взяли участь 236 бухгалтерів. Учасники отримали інформацію щодо проведення тендерних закупівель у 2017 році, оплати праці та обліку основних засобів, складання фінансової звітності. Цікавими були запитання від бухгалтерів, особливо з оплати праці та відповідальності за порушення трудового законодавства.
У подарунок учасники отримали матеріали спільної конференції Мінфіну, Держказначейства, Держаудитслужби та ГО «ВБК»: «Реформування системи управління державними фінансами: нові підходи до порядку складання фінансової звітності суб’єктів державного сектора».

Галущак Л.А., Головне управління Держпродспоживслужби у Хмельницькій області:
– Дуже вдячна за роботу, за корисну, оперативну, змістовну інформацію. Семінар проведено на високому рівні. Сподобалось усе, зокрема роз’яснення щодо відпусткок, оплати праці,  обліку основних засобів. Досить доречним був виступ інспектора з управління Держпраці. А система роботи «запитання – відповіді» допомагає більш точно отримати інформацію стосовно того чи іншого запитання. Завжди відвідуємо ваші семінари і особливо цінуємо участь у них залучених фахівців різних державних органів.

Ольга Ткач,
голова Хмельницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
km@b-club.com.ua

[i3703]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!