Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Чітке висвітлення проблем та їх вирішення - на семінарах Групи компаній «Баланс»

May 27, 2016

У Житомирі відбувся вже другий за місяць безплатний семінар, організований Групою компаній «Баланс» і громадською організацією «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». 13 травня збиралися бухгалтери бюджетних організацій, а 17 травня – комерційних фірм, але деякі бюджетники відвідали обидва заходи, щоб послухати питання, які там висвітлювались.
На семінарі для комерційних фірм було розглянуто такі теми:
1. Огляд актуальних змін законодавства і роз'яснень контролюючих органів.
2. Огляд останніх роз'яснень контролюючих органів щодо ПДВ. Виправлення помилок у податковій накладній після 01.04.16г.
3. Відпусткові-2016: порядок нарахування.
4. Порядок нарахування резерву відпусткових згідно з вимогам НП(С)БО і Податкового кодексу.
Лектор семінару - Панченко Інна Анатоліївна, експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», сертифікований аудитор України, керівник департаменту бухгалтерського та податкового консалтингу ТОВ SCI-КОНСАЛТИНГ, канд. екон. Наук.

Про важливість заходу можуть свідчити залишені відгуки учасників:

ПВПК «Росава»:
– Видання дуже допомагають у роботі, тому що вчасно та грунтовно подають нову інформацію, яка завжди є корисною. На семінарах Групи компаній «Баланс» чітко висвітлюються проблеми та їх вирішення, а також доступно подано перспективи змін до законодавства з бухгалтерського та податкового обліку. Спеціалісти на семінарах завжди дають кваліфіковані відповіді.

КП «Новоград-Волинськтеплоенерго»:
– Велика подяка за організацію семінарів та роз'яснення неврегульованих питань нашого законодавства. Також за доступність у спілкуванні з лекторами. Особлива подяка эксперту «ВБК» Панченко І.А. за професійні роз'яснення, навіть у телефонному режимі спілкування. Продовжуємо залишатися вашими передплатниками.

ПП «Геодезгруп»:
– Семінар дуже змістовний. Лектор лаконічно викладає інформацію. Особливо сподобався огляд новин законодавства із застосуванням технічних засобів, що значно покращує якість сприйняття інформації.

ТОВ «Галерея льону»:
– Семінари дуже пізнавальні, цікаві. Завжди висвітлюються потрібні теми, новини законодавства, розглядаються практичні розв'язання. Стосовно видань – передплачуємо «Бібліотеку «Баланс». Дуже хороший журнал. Доступно викладено, завжди розглядаються проблемні питання нашого законодавства та шляхи їх вирішення. Дякуємо, що допомагаєте бухгалтерам.

ТОВ «фірма «Полан»:
– Дуже вдячна за проведення таких семінарів. Усе, що мені потрібно, я дізнаюсь завдяки «Балансу», консультаційній лінії, або семінарам – особливо від Панченко І.А.

Галина Горбунова,
голова Житомирського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zt@b-club.com.ua

[i3016]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!