Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Семінар-практикум для бухгалтерів та фахівців фінансових служб бюджетних установ Полтавщини – сюрприз на кінець 2015року

December 24, 2015

16 грудня Полтавський обласний осередок громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» за підтримки ГУ ДКСУ у Полтавській області, Полтавського обласного відділення ФСС з ТВП, кафедри бухгалтерського обліку та аудиту ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» провів семінар-практикум для бухгалтерів та фахівців фінансових служб бюджетних установ.
Зустріч проходила в актовому залі Полтавського університету економіки і торгівлі, де зібралися бухгалтери з усієї області. На семінарі заступник начальника ГУ ДКС розповів слухачам про співпрацю органів Казначейства та розпорядників коштів у контексті завершення та початку нового бюджетного року, а начальник управління консолідованої звітності Богданова Ірина Вадимівна відповіла на актуальні запитання щодо складання річної бюджетної, фінансової та іншої звітності розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів.
 Про допомогу з тимчасової непрацездатності у 2015 році, а саме особливості нарахування та оподаткування, доповіла начальник відділу надання матеріального забезпечення обласного відділення ФСС з ТВП Дідоренко Тамара Володимирівна.
Постійний лектор ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», переможець Всеукраїнського конкурсу в номінації «Кращий бухгалтер України із заробітної плати» Янко Антон Ігорович розповів про всі нововведення з оплати праці.
Лектори професійно, доступно та лаконічно висвітлили заявлені питання. Про успіх заходу свідчать відгуки учасників:

Сандуляк Валентина Григорівна, головний бухгалтер Новосанжарської центральної районної лікарні:
— Цей семінар корисний і дуже потрібний бухгалтерам, особливо бюджетних установ! Бажаємо частіше зустрічатися. Дякую за підтримку!

Головний бухгалтер відділу культури, туризму та архіву Семенівської РДА:
— Семінар пройшов на високому професійному рівні. Дякуємо вам за такі навчальні заходи!

Усі учасники семінару отримали відповіді на запитання, що їх цікавили, а ми раді, що виправдали надії бухгалтерів!
З нами завжди є рішення!

Iнна Фещенко,
голова Полтавського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
pl@b-club.com.ua

[i2781]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!