Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

А ось і вересень: діти — до школи, а бухгалтери — на семінари!

September 27, 2016

У Рівному 16 вересня відбувся черговий семінар-практикум під гаслом: «Головний бухгалтер і безпека бізнесу», присвячений таким актуальним питанням, як: новини законодавства; нова форма декларації з ПДВ за серпень; автотранспорт на підприємстві. Організатор заходу — Рівненський обласний осередок ГО «ВБК».
Семінар було розпочато переглядом відеоролика «І Бог створив бухгалтера» та відео з нагоди 25-річчя компанії Баланс. Це налаштувало бухгалтерів на позитивний лад. Голова Рівненського обласного осередку ГО «ВБК» Ганна Писарчук надала інформацію щодо серії спецвипусків, які вийшли в липні-серпні, та тих, які готуються до виходу у вересні, а також про інші важливі публікації у виданнях та нові теми Бібліотеки. Розповіла про 10-й бухгалтерський Конгрес, запросила присутніх бухгалтерів агросектора на 4-й сільськогосподарський форум, а всіх бухгалтерів – узяти активну участь у конкурсі «Кращий бухгалтер України». Особливу увагу бухгалтерів було звернено на розпочату передплату на 2017 рік, а також на ті вигоди та сервіси програми «Все включено», якими користується кожен клієнт Групи компаній «Баланс».
На семінар зібралися близько 100 бухгалтерів, як лекторвиступила експерт ГО «ВБК», сертифікований аудитор Висоцька Олена Олегівна. Кожен, хто залишав зал після закінчення зустрічі, був у захваті від організації та професіоналізму лектора!

З нами завжди є рішення!

Ганна Писарчук, голова Рівненського обласного осередку
ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
rv@b-club.com.ua

[i3262]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!