Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

День бухгалтера в Кіровограді відзначився розіграшем подарункових сертифікатів, безпрограшною лотереєю, подарунками від срібного директора компанії «Фаберлік в Україні» та прекрасним музичним подарунк

July 23, 2015

Напередодні Дня бухгалтера в Кіровоградському міськвиконкомі відбувся святковий семінар. Для зручності програму поділили на дві частини – офіційну та розважальну. Як і годиться, почали зі слів привітання. Голова обласного осередку ГО « Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Еліна Мороко сердечно поздоровила своїх друзів із професійним святом та зачитала їм вітальний лист від засновника ВКК «Баланс-Клуб» Аполлона Позова. Ось так, на позитивній ноті, і розпочалася робота Клубу.
Першою слово взяла начальник відділу фінансів підприємств Головного управління статистики у Кіровоградській області Людмила Житник. Вона нагадала присутнім про порядок подання квартальної статистичної звітності, а потім тепло привітала бухгалтерів із наступаючим Днем бухгалтера. Головний державний ревізор – інспектор відділу адміністрування ЄСВ Дмитро Діхтяренко приєднався до поздоровлень та розповів аудиторії про останні нововведення, які відбулися у вимогах до звітування з єдиного соціального внеску. Торкнувся він і документа про повідомлення Державної фіскальної служби про прийняття працівника на роботу, чим викликав багато логічних, поки що ніким не пояснених, запитань із боку слухачів.
Тему електронного адміністрування ПДВ із липня та останні роз’яснення ДФС із цього приводу учасникам семінару розкрив начальник відділу контролю за декларуванням податку на додану вартість та контролю об’єктів і операцій Володимир Чернявський. Після відповідей на численні запитання бухгалтерів він щиро привітав бухгалтерський клуб із Днем бухгалтера і передав слово першому заступнику начальника Кіровоградської обласної інспекції з питань праці Ганні Масловській. У свою чергу, Ганна Володимирівна повідомила бухгалтерам про новий порядок нарахування лікарняних, для закріплення теми «пройшлася» по законодавству про працю та привітала всіх присутніх зі спільним святом. Про особливості переходу із сьомої версії 1С на «1С:Бухгалтерія 8» розповів директор кіровоградської фірми «ІЛВІС» Ігор Гайдуков. А вже після відповідей на запитання розпочався час подарунків.
Звичайно, спочатку розігравали подарункові сертифікати для передплатників. Приємним сюрпризом стала присутність у залі однієї з переможниць розіграшу – головного бухгалтера «ПСВ ГРУП» Чувальської Ольги Миколаївни. Під оплески присутніх вона отримала свій сертифікат та фото на пам’ять як перший подарунок до Дня бухгалтера. Ще троє, а саме: Гладкова Антоніна Леонідівна (Кіровоградський обласний краєзнавчий музей), Панасенко Ольга Дмитрівна («Агро-Лан») та Бачуріна Ліліана Вікторівна (Олександрійський професійний ліцей) скористаються цією нагодою трохи пізніше.
Розіграш сертифікатів змінила весела безпрограшна «лотерея», де кожен учасник семінару отримав як мінімум один приз від ВКК «Баланс-Клуб» та фірми «ІЛВІС». Далі було багато теплих слів із подарунками від срібного директора компанії «Фаберлік в Україні» Наталії Дорогої . А завершилася програма прекрасним музичним подарунком голови клубу авторської пісні «Бай-Город» Віктора Холявко та барда Костянтина Могильного. Ну що може бути кращим для жінок, як гарний спів під гітару? Звісна річ, розходилися винуватиці свята розчулені і щасливі. Відтак спільними зусиллями свято вдалося!

Мороко Еліна Василівна,
голова Кіровоградського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
kr@b-club.com.ua

[i2483]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!