Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Зупинення реєстрації податкових накладних: варіанти розвитку подій

June 23, 2017

16 червня 2017 року обласним осередком ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» у м. Рівному проведено чергове відкрите засідання клубу бухгалтерів на тему: «Готуємося до зупинення реєстрації податкових накладних з 1 липня 2017 року». Уперше семінар-практикум проходив у відкритій вітальні ГО «Простір». Дякуємо за запрошення!
Бухгалтери чекали на цей семінар, щоб почути актуальну та важливу для роботи інформацію. Тож Вакольчук Тетяна Георгіївна, головний державний інспектор відділу організації роботи ГУ ДФС у Рівненській області розповіла про варіанти розвитку подій щодо зупинення реєстрації податкових накладних і як себе убезпечити вже зараз. Окрім традиційного огляду внесених змін до Податкового кодексу та деяких законів щодо податкової реформи в частині податку на прибуток, на прохання бухгалтерів висвітлювались питання щодо типових помилок, які допускають платники податків, складаючи податкову звітність.
На семінарі відбувся розіграш подарункового сертифіката на участь у святкуванні дня бухгалтера на кораблі «Rosa-Victoria». Оскільки учасники семінару вже володіли інформацією щодо проведення святкового заходу, розіграш відбувся дуже жваво!
Завершальна частина відбулась у форматі запитань-відповідей та активної дискусії учасників заходу.

ТОВ «Аналог-Терм-Сервіс»:
– Дякую за підтримку і за позитив. Я виграла сертифікат на круїз! Сподіваюся, що я зможу переконати директора оплатити мені це свято!

Анна Писарчук, голова Рівненського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
rv@b-club.com.ua

[i3750]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!