Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Знаємо критерії – готові працювати з 1 липня 2017 року

June 22, 2017

16 червня в Миколаєві відбувся семінар-практикум для бухгалтерів. Зовсім близько 1 липня, і до вирішення питань, як працюватиме процедура зупинки реєстрації податкових накладних, а також як оформити відпустку, не допустивши помилок, ми готуємося заздалегідь.
Інформації багато, важливо все розкласти по полицях, прийняти правильні рішення й разом у всьому розібратися. І це основне завдання учасників Клубу.
Новинний блок, як завжди, допомагає бути в курсі нових роз'яснень і рекомендацій, що з'явилися за період після минулого семінару.
З 1 липня повинна повноцінно запрацювати автоматизована система зупинки реєстрації ПН і РК за «сумнівними» операціями. Критерії досі не затверджено, є лише черговий варіант Проекту. Хвилювань багато, і перш за все, у бухгалтерів. На семінарі нам вдалося разом розібратися, як правильно реагувати і що робити, якщо система зупинила реєстрацію ПН і РК.
Літо – пора відпусток, і важливо правильно все оформити, не порушивши права працівників, розрахувати й виплатити своєчасно відпусткові. Трудові питання продовжують залишатися актуальними, і в такій ситуації без рекомендацій юристів-практиків також не обійтися. Усі акценти розставлені, і дії зрозумілі.
Питання розрахунку та виплати дивідендів актуальне завжди. На семінарі це питання було підготовлене лектором-експертом ГО «ВБК» Несен І.А.
Учасники мали змогу поставити свої запитання, отримати відповіді та обговорити з  колегами. На прикладі розібралися, як відобразити у формі № 1ДФ надміру утриманий ПДФО за (новою) ставкою 9 %.  
Серед учасників було розіграно Сертифікат зі знижкою на Бухгалтерський круїз 14 липня, а переможцем розіграшу стала наша постійна учасниця семінарів-практикумів та передплатник видань «Баланс», «Баланс-Агро» і «Бібліотека «Баланс» Деміна Інна Володимирівна, головний бухгалтер ТДВ «Баштанська райсільгоспхімія».

Кочетова Л. С., ТОВ «ВАГОН РЕМОНТ КОМПЛЕКТ ДОНБАС»
 – Я хочу сказати слова подяки за своєчасну, висококваліфіковану інформацію, яка доводиться до передплатників «Балансу». За готовність усього дружного колективу компанії «Баланс-Клуб» прийти на допомогу.

Шаль Л.П., СВФ «Агросоюз»:
– Такі семінари дуже потрібні. Матеріал семінару викладено в повному обсязі, дуже змістовно, цікаво, і я дізналася багато повчального. Велике спасибі.

З нами завжди є рішення!

Вікторія Чоларія,
директор із розвитку південного регіону
ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»

[i3748]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!