Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Практичні рекомендації для кожного бухгалтера!

June 29, 2016

16 червня 2016 року в Тернопільському кооперативному коледжі відбувся семінар-практикум «Головний бухгалтер і безпека бізнесу» для бухгалтерів комерційних підприємств, організований Тернопільським осередком ГО «ВБК».
Попри те що такі зустрічі проходять часто, вони завжди збирають повний зал. Цього разу учасники отримали актуальну інформацію з таких питань: документальне забезпечення господарських операцій; новини законодавства.
Тему, винесену на порядок денний, висвітлила Висоцька Олена Олегівна, сертифікований аудитор, консультант ТОВ «Баланс-Клуб». Вона ґрунтовно висвітлила питання семінару та відповіла на запитання бухгалтерів у доступній формі, з додатковими роз’ясненнями та коментарями.
Кожен бухгалтер прийшов на семінар зі своїми проблемними запитаннями і отримав на них відповіді. Після семінару учасники поділилися своїми враженнями і побажаннями:

Мацієвська Н.В. , головний бухгалтер Тернопільського Спец РБППР:
– Дуже корисну інформацію, практичні приклади отримала на семінарі. Вільне спілкування і чіткі відповіді. У зв’язку з частими змінами в законодавстві такі семінари стають необхідністю. Дякую за спільну роботу.

Чуха О. Г., головний бухгалтер ПП «Українські будівельні матеріали»:
– Ваші семінари відвідую систематично. Вони проводяться на високому професійному рівні. Тут завжди дізнаюся про новини в законодавстві, отримую відповіді на свої запитання, лектор підказує вихід із різних ситуацій, посилаючись на статті “Балансу”. Бажаю вам успіхів, зрозумілих законів, плідної праці.

З нами завжди є рішення !

Ганна Чабан, голова Тернопільського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
te@b-club.com.ua

[p3083]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!