Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Обговорення вигід та ризиків при спільному господарюванні суб`єктів різних форм власності та способів оподаткування

June 29, 2016

16 червня Всеукраїнський бухгалтерський клуб провів у Харкові черговий семінар у рамках програми «Усе включено» для передплатників видань «Баланс», «Бібліотека «Баланс»». Шеф-редактор видання Ольга Борисівна Целуйко та редактор напряму Зінаїда Яківна Омельницька після семінарів у Запоріжжі та Полтаві виступили для харківських бухгалтерів із обговоренням вигід та ризиків при спільному господарюванні суб'єктів різних форм власності та способів оподаткування. У доступній формі було представлено нововведення в законодавстві; розкрито питання готівкових і безготівкових розрахунків із використанням пластикових карт для особистих і корпоративних потреб; обговорювалися правила обліку, умови та способи видачі й отримання позик. Просто і зрозуміло, із наведенням усіх необхідних нормативних документів і листів ДФС  було надано відповіді на запитання, пов'язані з нарахуванням ПДВ.

Високою оцінкою професіоналізму наших лекторів, а також необхідності проведення таких заходів є кількість і зміст відгуків слухачів. Ось витяги з деяких із них:

Л.Ф. Красникова, ТОВ «НВП "Туніка"»:
– Величезне спасибі за семінар! Семінари завжди дуже конструктивні, потрібні для бухгалтерів. Вичерпні відповіді на всі запитання. Теми дуже актуальні.

Г.В. Миронова, ПАТ «ХОБТ»непередплатник, на семінарі прийняла рішення про передплату:
– Отримала багато своєчасної й цікавої інформації про питання, які часто виникають у роботі бухгалтера.

Е.П. Сухоцька, ТОВ «КТ-сталь»:
– Дуже сподобався семінар. Лектори виклали матеріал досить детально і зрозуміло. Теми актуальні. На запитання відповідали конкретно й вичерпно. Від імені всіх слухачів дякуємо Всеукраїнському бухгалтерському клубу та його експертам за такий необхідний і важливий захід! Чекаємо вас знову!

Олександр Дрозд,
голова Харківського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
vbk.kharkiv@gmail.com

[i3084]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!