Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Бухгалтерські семінари – це відкрите живе спілкування з фахівцями, яке допомагає у практичній роботі

June 19, 2015

16 червня 2015 року у приміщенні Хмельницького інституту МАУП відбувся семінар для бухгалтерів та керівників підприємств Хмельницької області. Організатор заходу –Хмельницький обласний осередок ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» за участю ГУ ДФС у Хмельницькій області. Як лектори виступили:
Підгірний В. Б., заступник начальника управління юридичних осіб – начальник відділу контролю за декларуванням ПДВ ГУ ДФС у Хмельницькій області;
Личак О. М., заступник начальника відділу контролю за проведенням розрахункових операцій та проведення фактичних перевірок ГУ ДФС у Хмельницькій області;
Гуменюк А. Ф., експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», сертифікований аудитор, експерт-консультант ТОВ «Баланс-Клуб», канд. екон. наук
Савчук Н. С., завідувач сектору адміністрування єдиного внеску управління доходів і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Хмельницькій області.
У семінарі взяли участь близько 270 бухгалтерів. Розглядалися такі актуальні теми: огляд основних змін у законодавстві; ЄСВ у питаннях та відповідях; готівкові розрахунки та РРО; електронне адміністрування ПДВ; практика застосування П(С)БО 9-11.
Учасники семінару отримали корисну інформацію стосовно останніх змін у законодавстві, у тому числі змін, які запроваджуються з 01.07.15 р., з питань електронного адміністрування ПДВ та застосування РРО. Цікавими були питання від бухгалтерів, особливо щодо порядку заповнення та подання звітності з ЄСВ та відображення ПДВ-кредиту, застосування електронних ПДВ-рахунків, реєстрації податкових накладних в ЄРПН, роботи в умовах повномасштабного електронного адміністрування ПДВ. З усіх питань (крім неврегульованих) було надано чіткі та зрозумілі роз’яснення.

Ось що говорять про семінар самі учасники:

Ковальчук В. О., ТОВ «НВП «АртХім»:
«Позитивним є те, що в семінарі взяли участь представники ГУ ДФС у Хмельницькій області. У нас з’явилася можливість поставити їм свої запитання, отримати відповідь. Такі семінари мають велику перевагу, адже на сьогодні виникає безліч запитань щодо ПДВ і саме від працівників контролюючих органів хотілося б почути, як правильно працювати в умовах повномасштабного електронного адміністрування ПДВ. Відвідавши сьогоднішній семінар, я можу завтра з упевненістю сідати за робоче місце й виконувати свою роботу. Дякую за змістовний семінар».

Якимчук К. Ф., УДСО при УМВС у Хмельницькій області:
«Семінар – це відкрите живе спілкування з фахівцями, яке допомагає у практичній роботі бухгалтеру. Інформація подається чітко та ясно. На семінарі є можливість з’ясувати питання, які виникають у роботі, та прийняти рішення, які раніше прийняти було складно. Дякуємо за допомогу».

Ільніцька О.В., ПрАТ «Хмельницька МСБ»:
«Дякую за повний і доступний огляд змін у законодавстві, а також за інформацію про зміни, що лише передбачаються, за оперативні відповіді на всі запитання. З вами приємно співпрацювати».

Ольга Ткач,
голова Хмельницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
km@b-club.com.ua

[i2417]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!