Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Відпусткова кампанія та правильне нарахування заробітної плати: основні моменти

May 19, 2017

16 травня бухгалтери бюджетних організацій та комерційних підприємств Житомирської області взяли участь у спыльному семінарі-практикумі, організованому Групою компаній «Баланс». Семінар допоміг бухгалтерам детально розібратись у законодавстві про працю, повторити питання правильного нарахування заробітної плати і розглянути основні моменти відпусткової кампанії. А для бюджетних організацій було винесено окремо питання щодо основних засобів і необоротних активів.
Лекторами виступили фахівці обласних управлінь Держпраці та Департаменту праці і соціального захисту населення, відділення Фонду соціального захисту інвалідів, а також постійний лектор-експерт ГО «ВБК» – І.А. Панченко.
Близько 150 бухгалтерів взяли участь у заході й отримали відповіді на свої запитання. У подарунок всім було вручено дайджесты «Перевірки Держпраці – 2017». Бухгалтери бюджетних організацій отримали в подарунок матеріали спільної конференції Мінфіну, Держказначейства, Держаудитслужби та ГО «ВБК»: «Реформування системи управління державними фінансами: нові підходи до порядку складання фінансової звітності суб'єктів державного сектора» і останній номер журналу «Баланс-Бюджет», який допоміг їм краще засвоїти матеріал, оскільки багато питань із семінару було висвітлено на сторінках видання «Баланс-Бюджет» № 20.

ПП «Автоматизація та аудит»:
– Семінар, як завжди, поза всякими похвалами. Доступно, послідовно. Запрошення обласних фахівців – дуже актуальне. Бухгалтерові іноді дуже складно охопити величезний обсяг змін законодавства. Велике спасибі вам за допомогу в цьому. Практичне керівництво видання «Бібліотека «Баланс»» стало просто настільними книгами.

ТОВ «Прові»:
– Дуже дякую за своєчасну та змістовну інформацію з видання «Баланс», за семінари, які не лише надають певну інформацію, але й можливість поспілкуватися з колегами-практиками. Спасибі, що запрошуєте представників державних органів – це дозволяє вирішити певні питання в роботі бухгалтера, поставити конкретне запитання, яке хвилює, безпосередньо компетентній людині. Особливо велике спасибі Панченко І.А. за консультації та допомогу у вирішенні проблемних питань.

Галина Горбунова,
голова Житомирського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zt@b-club.com.ua

[i3702]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!