Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Виправлення помилок у бухгалтерському обліку

March 24, 2016

16 березня в Житомирі відбувся черговий семінар для бухгалтерів і керівників області, організований громадською організацією «Всеукраїнський бухгалтерський клуб».
На семінарі було розглянуто питання:
1. Аналіз останніх законодавчих змін і роз'яснень контролюючих органів.
2. Актуальні питання нарахування плати за землю (земельного податку та орендної плати) з юридичних осіб.
3. Електронне адміністрування акцизного податку з реалізації пального.
4. Відповідальність платників податків за помилки, виявлені при формуванні доходів і витрат, декларуванні сум податку на прибуток за 2015 р.
5. Виправлення помилок у бухгалтерському обліку, фінансовій звітності, декларації з податку на прибуток.
Семінар провели лектори:
Панченко Інна Анатоліївна, експерт ГО «ВБК», сертифікований аудитор України, керівник департаменту бухгалтерського та податкового консалтингу ТОВ SCI-КОНСАЛТИНГ, канд. екон. наук;
Вручинський Геннадій Францович, завідувач сектору місцевих, ресурсних, рентних і неподаткових платежів ГУ ДФС в Житомирській області.
Присутні бухгалтери з Житомиру, області і навіть з Київського регіону уважно слухали виступаючих і ставили багато запитань за темою семінару.
Після семінару учасники, у яких була оформлена передплата на шість і більше місяців, змогли отримати від «Баланс-Клубу» у подарунок флешки з цікавою та корисною інформацією.

Бухгалтери, ділячись враженням про проведений семінар, залишили свої відгуки:

ТОВ «Павер-фіш»:
– Змістовне роз'яснення з податку на землю та орендної плати за землю. Своєчасні роз'яснення та огляд останніх змін у податковому законодавстві. Отримано відповідь на запитання щодо доцільності виправлення помилок у річній декларації із прибутку.

ТОВ «Червоногранітний кар'єр»:
– На сьогоднішньому семінарі цікаво було послухати представника ГУ ДФС у Житомирській області Вручинського Г.Ф. із питань плати за оренду землі. Також цікаві приклади навела лектор Панченко І. А. щодо акцизного податку і виправлення помилок у фінансовій та податковій звітності.

ДП «Софіївка-Житомир»:
– Семінари завжди цікаві для мене. Допомагають дізнатися про всі новини законодавства у більш зрозумілому вигляді. Дуже часто на семінарах розглядаються досить цікаві для мене теми, дуже чіткі та зрозумілі роз'яснення, можна отримати відповіді на запитання, які цікавлять. Дуже вдячна Бухгалтерському клубу і лекторові Панченко І. А. за можливість відвідувати ці семінари.

КП «Новоград-Волинськ теплокомуненерго»:
– Наше підприємство передплачує журнал «Баланс», і ми його читаємо із задоволенням. Крім того, відвідуємо семінари, організовані головою Житомирського обласного осередку ГО «ВБК» Г.О. Горбунової. Журнал «Баланс» дуже цікавий за змістом. Із журналу і семінарів бухгалтери можуть узяти відповіді на багато запитань щодо оподаткуванню. Докладні роз'яснення з посиланням на закони та листи допомагають правильно діяти в різних ситуаціях. Хочу висловити подяку організаторам, фахівцям, редакторові за важливість і актуальність підготовлених матеріалів.

Галина Горбунова,
голова Житомирського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zt@b-club.com.ua

[i2940]

 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!