Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Бухгалтери Волині розібралися з помилками і розглянули питання нової податкової накладної

March 23, 2016

16 березня 2016 року в Луцьку відбувся черговий семінар-практикум, організований ГО «ВБК» та представництвом компанії «Баланс-Клуб» для керівників і бухгалтерів комерційних підприємств Волинської області.
  На розгляд  учасникам семінару пропонувались наступні питання:
1.Огляд останніх змін в законодавстві.
2. Листи  від ДФС про основні зміни та актуальні питання з ПДВ.
3. Декларація з податку на прибуток за 2015 рік. Робота над помилками.
4. Оновлений Звіт про контрольовані операції: що змінилося і чи варто хвилюватися? Додаток ТЦ до декларації з податку на прибуток.
5. Нова форма податкової накладної: порядок складання та реєстрації в ЄРПН.

Перед присутніми виступили лектори: Нікотіна Олена Володимирівна – заступник начальника відділу організації роботи ГУ ДФС у Волинській області та   Висоцька Олена Олегівна – сертифікований аудитор, експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський Клуб» , які висвітлили питання семінару та надали відповіді на індивідуальні запитання бухгалтерів.
  Голова ГО «ВБК» Тетяна Жук нагадала про Всеукраїнський конкурс «Кращий бухгалтер України 2015», привітавши переможцю – бухгалтера з ПАТ «Волиньобленерго» Покидюк Юлію Миколаївну, яка вийшла у фінал,  і вручила вітання від Мінфіну України.

Відгуки бухгалтерів про семінар свідчать, що наша діяльність важлива, потрібна і допомагає знайти рішення:

Міщук О.А., СФГ «Бурко»:
– Хочу подякувати усім, хто причетний до щоденної праці, хто групує та доносить інформацію до нас. Дякую. З нетерпінням чекаю наступної зустрічі!

Кликоцюк М.А., ТОВ «Бізнес-Рейс»:
– Висловлюю подяку редакції «Баланс» за Ваш професіоналізм. Чудове висвітлення матеріалу, вчасність роз’яснення та подачі змін нашого законодавства завжди допомагають нам у роботі. Проведення семінарів разом з представниками ДФС покращують нашу співпрацю. Дякую!

Фісяк В.Ф., ПП «Фабрика солодощів «Ласка»:
– З 2016 року передплачуємо видання  «Баланс». Задоволені й раді, тому що отримуємо інформаційну підтримку вчасно відповідно до змін законодавства. Дуже вчасними були рекомендації щодо заповнення фінансової звітності  2015 року, також заповнення декларації на прибуток, по заповненню податкових різниць. Дякуємо за таке гарне видання і за Практичні керівництва.

Тетяна Жук, голова Волинського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
lutsk@b-club.com.ua

[i2926]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!