Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Оплата праці в нових умовах і перевірки дотримання вимог трудового законодавства органами місцевого самоврядування

February 22, 2017

Саме ці основні теми цікавили бухгалтерів комерційних підприємств Хмельницької області, які зібралися 16 лютого 2017 року  на семінар-практикум ГО «ВБК» у приміщенні Хмельницького інституту МАУП.
Висококваліфіковані фахівці – сертифіковані аудитори, кандидати економічних наук Гуменюк А.Ф. та Цебень Р.Л. проаналізували зміни в законодавстві, актуальні на дату семінару, надали багато корисної інформації щодо дотримання законодавства про працю та порядку застосування кодів УКТЗЕД, надходження та використанню коштів з електронного рахунку, реєстра відшкодування старих і нових сум ПДВ, нарахування ПДВ унаслідок списання основних засобів. Учасники семінару почули чіткі та зрозумілі відповіді на свої запитання. Як виявилося, корисними та актуальними були всі теми, що висвітлювалися на семінарі, але найбільше запитань стосувалося оплати праці в нових умовах та перевірок дотримання вимог трудового законодавства, особливо органами місцевого самоврядування; виправлення помилок у податкових накладних за 2016 рік; практики застосування П(С)БО 22 та МСБО 29.

Кухар Наталія Миколаївна, ПП «Аляска ВІП»:
– Сьогодні на семінарі дізналась і виділила для себе важливі моменти щодо змін трудового законодавства, ознайомилась із законодавчими змінами в інших сферах . Висвітлення питань проводилось доступно і зрозуміло. Інформацію отримала в повному обсязі. Дякую!

Миколайчук Надія Олексіївна, ПП « РАДДАНТ»:
– Семінар дуже сподобався, гарно роз’яснено і висвітлено проблемні питання, а головне – вчасно і по суті. Хотілося б ще почути про мораторій та перевірки податкової в майбутньому, як правильно вести основні засоби. Дякую.

Ольга Ткач,
голова Хмельницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
km@b-club.com.ua

[i3539]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!