Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Про актуальні зміни в законодавстві — для бухгалтерів бюджетних установ Чернігівщини

November 20, 2017

15 листопада в Чернігові відбувся семінар-практикум для бухгалтерів – розпорядників бюджетних коштів місцевих бюджетів, територіальних органів міністерств, відомств та інших органів державної влади на тему «Придбання, облік і відображення у фінзвітності операцій з основними засобами. Децентралізаційний процес на Чернігівщині». Захід організовано ГО «ВБК» за активної підтримки редакції «Баланс-Бюджет», Чернігівського регіонального відділення Асоціації міст України, Чернігівського національного технологічного університету.
Тематика заходу викликала великий інтерес у бухгалтерів бюджетних установ усієї області. Спеціальними гостями семінару були представники Чернігівського регіонального відділення Асоціації міст України: Михайло Литвин, виконавчий директор та Микола Силенко, регіональний консультант Офісу реформ, які висвітлили питання щодо децентралізаційного процесу на Чернігівщині та бюджетних ресурсів об’єднаних територіальних громад.
Лектор-експерт ГО «ВБК» з питань бухгалтерського обліку в бюджетних установах, редактор напряму видання «Баланс-Бюджет» Олена Качковська розкрила питання щодо придбання, обліку та відображення у фінзвітності операцій з основними засобами та висвітлила важливі зміни законодавства.

Гончаренко О.М., головний спеціаліст - бухгалтер управління праці та соціального захисту населення Деснянської районної в місті Чернігові ради:
– Дякуємо, що проводяться такі семінари-практикуми, на яких роз’яснюються всі актуальні зміни до законодавства, а також є можливість поставити запитання та отримати повну відповідь.

Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах.
Слідкуйте за анонсами на сайті Баланс-Клуб
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

З повагою
Катерина Павленко,
голова Чернігівського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
cn@b-club.com.ua

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!