Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Допомога у веденні бухгалтерського обліку – 25 років з Балансом!

September 26, 2016

Вітаю компанію «Баланс» з 25-річчям. Дякую компанії за допомогу у веденні бухгалтерського обліку… – ці та інші письмові та усні слова подяки від бухгалтерів якнайкраще свідчать про потрібну та важливу роботу ГО «ВБК» з організації семінарів для бухгалтерів та керівників підприємств. Більше 100 бухгалтерів зібрались у Луцьку 15 вересня на черговий семінар-практикум «Головний бухгалтер та безпека бізнесу: Новини законодавства. Нова форма декларації з ПДВ за серпень. Автотранспорт на підприємстві», організований  Волинським обласним осередком ГО «ВБК».
Розглядались такі теми:
1. Огляд основних змін, унесених до чинного законодавства України, актуальні питання з податку на прибуток, ПДФО, ЄСВ, податку на майно, єдиного податку.
2. Актуальні питання з ПДВ та нова форма декларації з ПДВ за серпень. Автотранспорт на підприємстві.
3. Орендоване майно і сплата екологічного податку. Порядок отримання дозволів, лімітів, подача звітності.
Постійні лектори семінарів, експерти ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» Нікотіна Олена Володимирівна, заступник начальника відділу організації роботи ГУ ДФС у Волинській області та Висоцька Олена Олегівна, сертифікований аудитор, надали вичерпні пояснення за темами семінару та відповіли на індивідуальні запитання бухгалтерів.

Про важливість цього та інших семінарів свідчать відгуки учасників:

Маковецька Валентина, ТОВ «Вілія-Трейд»:
– Вітаю компанію «Баланс» з 25-річчям. Дякую компанії за допомогу у веденні бухгалтерського обліку. Завжди проводяться змістовні семінари і даються ґрунтовні пояснення! Бажаю успіхів у подальшій співпраці.

Єфімова Світлана, ПП «Артіс»:
– Дуже вдячна вам за доступні та актуальні консультації щодо законодавства. Дякую за вашу турботу про бухгалтерів. Особливо хочу відзначити зразкову роботу з організації семінару, цікавий фільм та вичерпні відповіді лекторів.

Кисла Валентина, ПрАТ «Нововолинська швейна фабрика»:
– Я постійний відвідувач семінарів, приїжджаю за 100 км до Луцька. Завжди отримую корисну інформацію від лекторів для роботи. Дякую за проведення семінару.

Проведення семінару підтвердило всім учасникам, що З НАМИ ЗАВЖДИ Є РІШЕННЯ!

Тетяна Жук,
голова Волинського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
lutsk@b-club.com.ua

[i3260]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!