Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Живе спілкування завжди актуальне: аналізуємо зміни в законодавстві, з’ясовуємо питання нарахування та виплати відпусткових

June 19, 2017

15 червня в актовому залі Тростянецької районної адміністрації відбувся кущовий семінар для бухгалтерів і керівників аграрного сектора, організований громадською організацією «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», редакцією журналу «Баланс-Агро» спільно з Департаментом АПР облдержадміністрації Вінницької області, та за сприяння Тростянецького управління АПК.
На семінарі було надано найактуальнішу інформація за темами: Основні засоби: ремонти та ліквідація; Відрядження та роз'їзний характер робіт; Розрахунок та виплата відпусткових; Електронний документообіг. «Питанням на злобу дня» став розгляд особливостей реєстрації податкових накладних з 01.07.17 р.
Теми висвітлювала Зубрицька Ірина Юріївна, лектор-експерт ГО «ВБК», податковий і фінансовий консультант, судовий експерт, економіст, партнер ГК «Нексія ДК. Аудитори і Консультанти».
Учасники семінару ставили багато запитань як щодо основних засобів, так і щодо особливостей реєстрації податкових накладних, і отримали на них ґрунтовні відповіді.

Грінберг В.П., головний бухгалтер СТОВ «Лан»:
– Дуже вдячний за проведення ваших семінарів, на яких завжди висвітлюються актуальні питання, що хвилюють бухгалтерів. Для бухгалтерів дуже корисним є спілкування між собою, з лекторами, з колегами, оскільки в дискусіях завжди можна почерпнути щось корисне та необхідне для роботи. Живе спілкування завжди актуальне. Дякуємо за такий чудовий семінар.

Бабій С.І., головний бухгалтер ПП «Валентина»:
На семінарі були доступно проаналізовані зміни в законодавстві, розкриті питання нарахування та виплати відпусткових, змістовні поради, відповіді на запитання. Дякуємо за такий пізнавальний семінар.

Юлія Поліщук, голова Вінницького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
vn@b-club.com.ua

[i3740]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!