Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Новини податкового та земельного законодавства: семінар-практикум за підтримки редакції «Баланс-Агро»

June 20, 2017

15 червня громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», за активної підтримки редакції «Баланс-Агро» та Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської ОДА, провела семінар-практикум для бухгалтерів комерційних і агропідприємств Чернігівської області, присвячений новинам податкового та земельного законодавства.
На семінарі було наголошено про початок підготовки до конкурсу «Кращий бухгалтер України – 2017» із закликом до бухгалтерів Чернігівщини розкрити свій професійний потенціал та взяти участь у конкурсі з 1 вересня! З нагоди святкування професійного свята – Дня бухгалтера у липні на семінарі було проведено розіграш подарункового сертифіката на участь у святковому бухгалтерському круїзі зі знижкою 22 %. Чекаємо переможницю Годун Валентину Василівну на святкуванні Дня бухгалтера!
Головний редактор видання «Баланс-Агро» Наумов Сергій Михайлович розповів про новини та плани редакції на майбутнє, про анонси випусків та заходи, що проходять за підтримки редакції «Баланс-Агро», ознайомив слухачів із журналом «Баланс-Агро» та окреслив усі переваги фахового видання для сільгосппідприємств.
На семінарі було висвітлено особливості оподаткування доходів, що виплачуються сільгосппідприємством; останні новини в адмініструванні ПДВ; земельні відносини, важливі зміни законодавства, проставлено акценти на головних аспектах.
Окремо розглянули сервіси подання електронної звітності, адміністрування ПДВ та обміну електронними документами від офіційних партнерів 1С «Інгресс Софт».

З нами завжди є рішення!

Катерина Павленко,
голова Чернігівського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
cn@b-club.com.ua

[i3746]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!