Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Семінар-практикум у Запоріжжі – підтримка від «Балансу»

March 23, 2016

15 березня 2016 року в м. Запоріжжі відбувся семінар-практикум «Головний бухгалтер і безпека бізнесу» для бухгалтерів комерційних фірм, який провели головний редактор видань «Баланс», «Бібліотека «Баланс» Целуйко Ольга Борисівна та редактор напряму Омельницька Зінаїда Яківна. Уперше до нас приїхали наші Автори! Ті, хто робить «Баланс» неповторним! Відбулося знайомство з читачами.
На семінарі висвітлювалися такі ключові теми:
1. Податок на прибуток: робота над помилками.
2. Нова податкова накладна.
3. Звіт про контрольовані операції.

Навіть якщо ці питання торкалися не кожного присутнього, ніхто не розходився. Після закінчення семінару-практикуму бухгалтери отримали відповіді на всі свої запитання.
Утім, ось деякі відгуки:

ПП «Яцина Т.В.»:
– Хочу висловити величезну подяку за проведення семінару за участю редакторів.
Дуже доступно, інформативно, об'ємно. Приваблює можливість активного спілкування з лектором і право ставити запитання й отримувати (відразу!!!!) кваліфіковані відповіді.

Пархоменко В.А.:
– Спасибі велике, що з такою пошаною та увагою ставитеся до професії бухгалтера! Своїми семінарами ви даєте ковток свіжого повітря, розуміння, що в світі глобальних змін законодавчих актів бухгалтер обов'язково отримає підтримку від «Балансу». На кожному семінарі отримаєш обов'язково нову потрібну інформацію, хоча самостійно читаєш багато бухгалтерських новин.

Шокіна Марина Миколаївна:
– Питання, які розглядалися на семінарі, дуже актуальні, зокрема для мене – питання щодо податку на прибуток. Велике спасибі за ваші семінари в нашому місті.

Лях Ольга:
— Спасибі за можливість поспілкуватися з лекторами такого класу! Слухала, затамувавши подих. Усе стало на свої місця. Особливо вразило, що Ольга Борисівна незвичайно просто, я б навіть сказала, артистично, з легкістю розклала по поличках складні речі.

Підводячи підсумки, хочеться резюмувати: «ТАК! З НАМИ ЗАВЖДИ Є РІШЕННЯ!»

Ірина Нефедова, голова Запорізького обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zp@b-club.com.ua

[i2927]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!