Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

З Балансом завжди краще і в роботі й в свята!

July 19, 2017

14 липня в конференц-залі Рівненської міської ради відбулося урочисте засідання клубу бухгалтерів, присвячене дню бухгалтера. Засідання було наповнене святковим настроєм і сюрпризами, а розпочалося воно із відео привітання «Шоколадний Баланс».
Постійний лектор-експерт ГО «ВБК» Михалишина Валентина Петрівна надала інформацію щодо блокування реєстрації ПН, як завершити 1 півріччя 2017 року, як правильно відзвітувати і не потрапити під штрафні санкції.
Друга частина засідання була урочиста! Представники влади та громадськості відзначили кращих бухгалтерів підприємств міста, вручили грамоти та подяки за професійну працю та високу податкову культуру.
Найкращих бухгалтерів привітали: Сергій Паладійчук – секретар Рівнеради, Сергій Васильчук – заступник міського голови, Дмитро Зайцев – начальник Головного управління  ДФС у Рівненській області, Маріян Года – голова Ради територіального відділення ВГО «Асоціація платників податків України».  

У вітальному слові Дмитро Зайцев зазначив:
–  Важко уявити собі галузь національної економіки, де б не використовувалася праця бухгалтера, його досвід та професійні знання. Без належної роботи бухгалтерських служб неможливо забезпечити стабільний розвиток економіки регіону та держави загалом. Нехай робота приносить вам задоволення як моральне, так і матеріальне, а в особистому плані хай збуваються всі Ваші мрії і сподівання!
Також він підкреслив, що від бухгалтера залежить чіткий контроль фінансових потоків та своєчасність податкових платежів. Святкову нотку в привітання вніс дует бандуристок і розіграш подарункових сертифікатів. Завершилося свято великим фуршетом!

Чекаємо вас на наступних семінарах і вебінарах.
Слідкуйте за анонсами на сайті: https://balance.ua/ua/news/all/post/priglashaem-na- seminary/
Приєднуйтеся до нас у соціальних мережах: https://www.facebook.com/vbc.balance

Ганна Писарчук,
голова Рівненського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
rv@b-club.com.ua

[i3812]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!