Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Найактуальніші питання з оплати праці: корисні поради та ґрунтовні роз’яснення

June 21, 2017

Червневе засідання Кіровоградського обласного осередку ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» було виїзним. Цього разу місцем проведення став віддалений від обласного центру Світловодськ. У міському палаці культури зібралися бухгалтери зі Світловодського та Онуфріївського районів.
Темою семінару було обрано найактуальніше на сьогодні питання з оплати праці. Отож, про дотримання законодавства про працю, зміни в порядку проведення перевірок, а також про відповідальність за порушення законодавства про працю, присутнім розповіла начальник відділу з питань праці Управління Держпраці в Кіровоградській області Ганна Масловська.
Фахівці-бухгалтери отримали запрошення до участі в конкурсі «Кращий бухгалтер України» і на власні очі побачили журнали з цікавими та корисними статтями видань Балансу з темами, що обговорювалась.
Ще на семінарі говорили про відпустки. Про їх види, порядок надання та оплати. Розігрували подарунки і головний приз – сертифікат на 22%-ву знижку квитка на святковий бухгалтерський круїз, що відбудеться 14 липня в Києві.

За висловами бухгалтерів, навчання вдалося. Після завершення заходу у своєму відгуку про це написала й учасниця семінару Л.Г. Тюргошкіна:
– Дякуємо за семінар, корисні поради та ґрунтовні роз’яснення. Очікуємо нових зустрічей! Адже все змінюється, а нам потрібно бути в курсі.

Еліна Мороко,
голова Кіровоградського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
kr@b-club.com.ua

[i3747]

Ваші колеги вже застосовують на практиці знання,
отримані на семінарах-практикумах
від Всеукраїнського бухгалтерського клубу!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!