Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Квітневий семінар ВБК у Львові: відповідальність за порушення законодавства про працю, відрядження, ПДВ та інші актуальні теми

April 25, 2016

Львівський обласний осередок громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» провів 14 квітня 2016 року безплатний семінар «Головний бухгалтер і безпека бізнесу».
Учасники отримали актуальну інформацію з таких питань:
1. Держпраці та її територіальні органи розпочали перевірки роботодавців: зміни до законодавства про працю та відповідальність за порушення.
2. Відрядження по Україні та за кордон : оформлення, облік витрат, розрахунки з підзвітними особами.
3. Оформлення в типових конфігураціях 1С Звіту про використання грошових коштів та оплати за час перебування у відрядженні.
4. Нормативи із працевлаштування інвалідів: штраф за невиконання.
5. Переплату з ПДВ повернули на електронний рахунок: чи повинен збільшуватись реєстраційний ліміт.
6. Украдений товар повернено підприємству: що з ПДВ?
7. Коли припиняється нарахування курсових різниць на залишок інвалюти на рахунку в ліквідованому банку.
Теми, винесені на порядок денний семінару, висвітлили: Олена Висоцька, експерт ГО «ВБК», сертифікований аудитор; Любов Лєсна, начальник відділу Головного управління Держпраці у Львівській області; Ірина Гриневич, партнер Групи компаній «Баланс», представник партнера-франчайзі із супроводу та впровадження «1С:Підприємство», бізнес-аналітик ТОВ «1С Теллур Модуль ГК Рарус Львів».
Як зазначив один із учасників (бухгалтерія «ВАТ НПК-Галичина»), «…проведення таких заходів у вирі постійних змін до законодавства є дуже доречним. Ми постійно відвідуємо їх. На одному із семінарів були приємно здивовані, отримавши в результаті розіграшу подарунок. Висловлюємо вдячність за вашу роботу. Видання компанії «Баланс-Клуб» ми передплачуємо давно. Нам вони подобаються: змістовні матеріали, вичерпні коментарі дуже допомагають у роботі. Бухгалтерський клуб Львівщини – надійна опора для нас, бухгалтерів».

Олена Назарець,
голова Львівського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
lviv@b-club.com.ua

[p2992]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!