Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Кваліфіковані відповіді на запитання щодо оплати праці

March 17, 2017

14 березня в м. Кременчуці відбувся семінар-практикум, організований Полтавським обласним осередком ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб». Просвітницьку діяльність підтримала Кременчуцька ОДПІ, у стінах якої відбувся цей захід. Заявлена тема семінару-практикуму - «Зарплата-2017: відповіді на актуальні запитання» зібрала бухгалтерів усіх форм власності не лише із Кременчука, а й із Горішніх Плавнів, Глобина, Козельщини, Семенівки, а також бухгалтерів із Полтави.
Заявлену тему кваліфіковано, доступно та лаконічно розкрив Антон Янко, лектор-експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» переможець Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України».

Відгуки про семінар:

Подянова Тетяна, голова правління ОСББ «81»:
– Доступно, цікаво. Велике спасибі за організацію семінару. Дуже вдячна! Буду рада відвідувати ваші семінари! Плідної вам роботи!

Бабич Наталія, голова правління СД «Висотник»:
– Семінар пройшов добре. Отримала кваліфіковану відповідь на своє запитання з оплати праці.

Ткаченко Ірина, директор ТОВ «Асфальтен»:
– Враження від семінару дуже гарні. Лектор показав свою компетенцію у питаннях, що входили до плану заходу. Буду рада взяти участь у наступних семінарах.

Галутва Олена, бухгалтер ТОВ «ВТФ Контакт Плюс»:
– Велике спасибі за семінар! Ми - ваші передплатники і користуємося вашими послугами. Неодноразово телефонувала на гарячу лінію й отримала якісні консультації щодо коригування податкових накладних, декларації з ПДВ. Успіхів вам у вашій нелегкій праці!

Черня Лілія, викладач НВО «Баланс+Клуб»:
– Дуже задоволена інформацією, дякую, склала пазли про мінімальну заробітну плату в щось єдине ціле; з’ясувала всі нюанси, пов’язані з оплатою праці!

З нами завжди є рішення!

Iнна Фещенко,
голова Полтавського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
pl@b-club.com.ua

[i3608]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!