Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Головний бухгалтер і безпека бізнесу

March 22, 2016

14 березня 2016 року громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» у Дніпропетровській області провела безплатний семінар для бухгалтерів і керівників підприємств на тему: «Податок на прибуток: робота над помилками. Нова податкова накладна. Звіт про контрольовані операції».
Перш ніж перейти до суті заходу, що проводився, хотілося б відзначити його унікальність. Річ у тому, що відвідати безоплатно семінар змогли клієнти видань «БАЛАНС», «БАЛАНС-АГРО», «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» та «Бібліотека «Баланс». Лекторами семінару виступили О. Б. Целуйко, головний редактор видань «БАЛАНС» і «Бібліотека «Баланс» та М. Н. Чумасова, бухгалтер-експерт. Також ситуацію з останніми змінами програм 1С допомогли прояснити наші партнери – компанія «АБ-ЦЕНТР».
Лектори торкнулися всіх найсвіжіших змін до законодавства:
1. Декларація з податку на прибуток за 2015 рік. Склали та подали, але чи все зробили правильно? Чи можна виправити помилки за 2015 рік і попередні роки та як це зробити? Вивчаємо додаток ВП та заповнення декларації на прикладах.
2. Оновлений Звіт про контрольовані операції: що змінилося й чи варто хвилюватися? Додаток ТЦ до декларації з податку на прибуток. Що робити, якщо склали неправильно?
3. Нова форма податкової накладної. Огляд наказу Мінфіну від 31.12.15 р. № 1307. Порядок перенесення значень рядків із старої форми податкової декларації в новий уточнений розрахунок. Огляд листів від ДФС щодо заповнення нової форми декларації з ПДВ.
Лектори не лише розповіли про зміни до  законодавства, але й показали в загальних рисах, як це може відобразитись на діяльності компаній, чого варто побоюватися і як діяти в обставинах, що змінилися.

Світлана Сіренко,
голова Дніпропетровського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
dp@b-club.com.ua

[i2925]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!