Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Бухгалтерія – це любов

February 20, 2017

14 лютого, в останній зимовий місяць, у Житомирі на семінар-практикум від Всеукраїнського бухгалтерського клубу зібралося близько 150 бухгалтерів з усієї області, щоб дізнатися новини законодавства та прослухати питання щодо застосування нових норм трудового законодавства та перевірок контролюючими органами дотримання законодавства про працю. Тема семінару є цікавою для бухгалтерів усіх галузей, тому в залі були присутні представники комерційних фірм, агропідприємств і бюджетних організацій.
Семінар співпав зі святом – Днем закоханих! Принагідно хочеться відзначити важливість для бухгалтера любити свою професію. Особливо в наш час, коли постійно треба тримати руку на пульсі законодавчих змін, працювати в морі неврегульованих питань. Бухгалтерові часто доводиться бути ще й кадровиком, і юристом, відповідати за охорону праці, а все це виконувати без любові до своєї професії просто неможливо. «Бухгалтерія – це любов» – основне гасло Балансу. А ми любимо вас, дорогі бухгалтери, і впевнені, що це взаємно!
Лектором семінару-практикуму виступила Панченко Інна Анатоліївна, експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», надавши бухгалтерам повну інформацію та відповівши на численні запитання бухгалтерів за темою семінару.

ТОВ Руфіна-центр:
– На семінарі 14.02.17 р. в Житомирі були озвучені цікаві та актуальні питання, які важливі для ефективної та безпечної (з огляду на перевірки контролюючих органів) роботи підприємства. Інформацію подано лектором чітко, цікаво.

ТОВ Павер Фіш:
– Дізналася важливу інформацію щодо змін у трудовому законодавстві та особливостей їх застосування у 2017 році: акценти зроблено на найгарячіших моментах. Корисними були детальні роз'яснення щодо сумісництва. Спасибі.

ФОП ГРАСЮК Е. І.:
– Дуже задоволена семінаром: зрозуміло, доступно висвітлили всі теми за планом проведення. Отримала відповіді на свої запитання.

Галина Горбунова,
голова Житомирського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zt@b-club.com.ua

[i3531]

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!